kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bedava demo disc i verildiğini duyunca hemen register ettim ps2 yi.İçindende I Ninja adlı oyunun demosuda vardı. Aman tanrım ne güzel oyunmuş bu. Çok sevimli bi platform oyunu. Arada espriler küçük alt oyunlar var. Mesela bosslardan birini hakladıktan sonra altındaki top gibi platforma binip eye bowling diye bişey oynuyosunuz. Borudan aşağı giderken düşman askerlerinin hepsini birden vurup strike yapıyosunuz. Çok hoş kesin alcam.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hayatimda zevk aldigim 6.5 saat oynadigim tek platform oyunudur o harika guzel bi oyun ama %100 bitirmek icin kasmadim[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bende oynadım güzel oyun ama baaya zor bitirmek felan[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu o 55 bin sosisliden biri -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar