Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account update hakkında

pokemon__RIZA

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar benim account bilgisinde bunlar var bende aos yuklu bunun zararı varmıdır, yada bole oynasam herhangi birsey degisirmi?tesekkurler.

Ultima Online Renaissance Registration | Registered
Ultima Online Age of Shadows Registration | Not Registered[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anason, 12 Ağustos 2004 17:20 tarihinde demiş ki:
zararı vardır, malasa giremezsin, 2d ile ilshneara giremezsin hatta 3d ilede giremezsin sanırım. necromancy ve chivalry kullanamazsın, monster grafiklerini taaa en eski zamanlarıyla görürsün.
peki benim gibi ingilizcesi cokta iyi olmıyan birisine yardımcı olurmusun, nasıl upgrade ederiz bunu :)[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 13 Ağustos 2004 10:54 tarihinde demiş ki:
3d ile ilshye girebilirsin
ingame gold ile upgrade code satan bi site vardı uobrokers.com veya öle bişi
ehehe gold yokki :) nekadar zor bişi bu ya[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 13 Ağustos 2004 12:31 tarihinde demiş ki:
kredi kartıyla alabileceğin bi yöntemde direk aosu box olarak almak
içinden upgrade code çıkıyor
upgrade ne gerek varki ozaman :) hem ea turkiyeye yolluyormu direk alabilcegim bi yer yokmu ya sadece code versinler :([signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım buldum

code buy

cok amele bi soru olucak gine ama simdi bunu alınca cidden farklılık olucakmı?ayrıca

Ultima Online Registration | Not Registered
Ultima Online Renaissance Registration | Registered
Ultima Online Lord Blackthorne's Revenge Registration | Not Registered
Ultima Online Age of Shadows Registration | Not Registered
Ultima Online 7th Anniversary Registration | Not Registered

Ultima Online 7th Anniversary bu nedir? bilen varmı.

[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.

[Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 16 Ağustos 2004 09:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...