pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Arkadaslar benim account bilgisinde bunlar var bende aos yuklu bunun zararı varmıdır, yada bole oynasam herhangi birsey degisirmi?tesekkurler. Ultima Online Renaissance Registration | Registered Ultima Online Age of Shadows Registration | Not Registered[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yoksa artık kimse osi de takılmıyormu?[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 zararı vardır, malasa giremezsin, 2d ile ilshneara giremezsin hatta 3d ilede giremezsin sanırım. necromancy ve chivalry kullanamazsın, monster grafiklerini taaa en eski zamanlarıyla görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Anason, 12 Ağustos 2004 17:20 tarihinde demiş ki: zararı vardır, malasa giremezsin, 2d ile ilshneara giremezsin hatta 3d ilede giremezsin sanırım. necromancy ve chivalry kullanamazsın, monster grafiklerini taaa en eski zamanlarıyla görürsün. peki benim gibi ingilizcesi cokta iyi olmıyan birisine yardımcı olurmusun, nasıl upgrade ederiz bunu :)[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 olurum abi, gidip bi tane aos upgrade code buluyorsun ve upgrade ediyoruz. nerden alcagını bilmiyorum ea in gamecodes diye bi sitesi vardı sanırım biraz orayı araştırıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 3d ile ilshye girebilirsin ingame gold ile upgrade code satan bi site vardı uobrokers.com veya öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: EagleEye, 13 Ağustos 2004 10:54 tarihinde demiş ki: 3d ile ilshye girebilirsin ingame gold ile upgrade code satan bi site vardı uobrokers.com veya öle bişi ehehe gold yokki :) nekadar zor bişi bu ya[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 siteyi didik didik aradım, herkez aramıs ama cevap veren olmamış hiç ilginç.Ya kredi kartıyla satsalar sunu adam gibi alsak 2dk da :( off ya[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 abi pokemonun acc si 3d dawn değil o yüzden 3d ilede giremeyebilir.umutlandırmayın ehe bu arada sanreye mesaj at o ingame gold satıyor.sana alabilir bi aos upgrade code. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 kredi kartıyla alabileceğin bi yöntemde direk aosu box olarak almak içinden upgrade code çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: EagleEye, 13 Ağustos 2004 12:31 tarihinde demiş ki: kredi kartıyla alabileceğin bi yöntemde direk aosu box olarak almak içinden upgrade code çıkıyor upgrade ne gerek varki ozaman :) hem ea turkiyeye yolluyormu direk alabilcegim bi yer yokmu ya sadece code versinler :([signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 rıza eğer ingilizcen yeterli ise sana bi broker icq su veriyim o ebaya koyar kodu ordan alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 uo.stratics.com'un reklarında öle reg kodeler upgrade codelerin satıldıı bi sitenin reklamını gördüm ve girdim.[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 sanırım buldum code buy cok amele bi soru olucak gine ama simdi bunu alınca cidden farklılık olucakmı?ayrıca Ultima Online Registration | Not Registered Ultima Online Renaissance Registration | Registered Ultima Online Lord Blackthorne's Revenge Registration | Not Registered Ultima Online Age of Shadows Registration | Not Registered Ultima Online 7th Anniversary Registration | Not Registered Ultima Online 7th Anniversary bu nedir? bilen varmı. [signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 16 Ağustos 2004 09:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 böyle olucak Ultima Online Registration | Not Registered Ultima Online Renaissance Registration | Registered Ultima Online Lord Blackthorne's Revenge Registration | Not Registered Ultima Online Age of Shadows Registration | Registered Ultima Online 7th Anniversary Registration | Not Registered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 7. yıl anısına çıkan bi paket.pek bi anlamı yok.para maksatlı tamamiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar