MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Dün aksam bi oyun attım. Herif benim seviyelerimde terran oynuodu. dedik bari training partner olalım, taktik deneriz. ok dedik, menü ekranında party acti msg attı. benim cikmam gerekiyordu acilen kapadım oyunu. tekrar girdim, adamın nickini biliyorum add friendden ekleyemiyorum, code fln istiyor. e peki bu adam benim codumu bilmeden nasıl oldu da bana msg attı biz menudeyken? battlenet kere... neden chat kanalları yok hala ya :l nası bulcam ben o adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 oyun bittikten sonra. oyunla ilgili istatistikler cikiyor ekrana orda oyuncunun beynine sag tiklaip sevistigim insanlar listesine ekle diyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 easy tiger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Hayatının practice partnerını kaybettin :(. Match historyden bulabilirsin ama ahuea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar