Allura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Satilik 2x 50lvl asas da cook expert 449 toplamalar fln 399 weaponsmith 2xx,tailoring 2xx,Alchemy 1xx,bankasinda bi ton para edicek ivir zivir.4 parca L50 abbys armor seti alindi.Jerkin eksik. Quietcry Asas Ranger 399 alchemy ustunde ivr zivir var bi suru para edicek. Apache Ranger 3 tane banka chari var yaninda bankalarinda flux lar fln balic itemler gather itemlerle dolu. Toplam 10m civari ustunde parasi fln var attack+5 manastonelar fln var abbys seti icin topluyordum. Hepsi 1 accountun icinde ayni serverdadir. Fiyat olarak cok ucuk bi rakam dusunmuyorum.Tam olarak ne kadar istedigimide bilmiyorum ^^ konusup anlasiriz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allura Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 asas(full fenris+ 4 parca abbys armorlu)+ranger ayni acc. ilginc bu kadar ilgisiz kalinmasi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allura Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 guncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar