nameless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 tam karmaşa oldu walla bir anda :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 1 Haftaya kadar mükemmel bir oyun çıkaragım online olacak ortamlar kırılacak herkes oyuna bilgisayar değil telefonla baglanacak Demon of Hell Obline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 aaa çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim neyle yadın? :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bu arada eru şutlanmış gene ahuah :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Yazık ya adama :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: nameless13, 16 Ağustos 2004 01:25 tarihinde demiş ki: aaa çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim neyle yadın? :D Sadece word,mirc,yapıştırıcı,kağıt,makas,tel kullanarak yaptım... Yemedim,yedirdim... İçmedim,içirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: gordon, 16 Ağustos 2004 00:56 tarihinde demiş ki: 6 yılı ölcerek söylemedim sadece ne kadardır üye olduğumu bilmiyorum ancak 6 yıl önce şu an oturduğum eve taşındığımdan beri üyeyim gibi aklıma o yüzden öyle söyledim yoksa kesin bir bilgi değil... sadece ilk msjımı yazarken bendne şüphelenebileceğinizi düşündüm ondan alındım... ama gerçektende paticik çok daha uzun süredir var gibi geliyor bana...yani 4 sene biraz kısa geldi? Bu arada üyelik işlemlerinden baktım tam olarak 18 kasım 2001 de üye olmuşum... yani anlıyacağın babacum 4 yıllık bir sitede bu 3.5 yıllık kullanıcıyım.. 6 yıl gibi bir yanlışlık için özür dilerim.. zaten sende bana laf atmamışsın sadece yanlış anlaşıllmalara katlanamıyorum o yüzden böyle atlıyorum(yani bu msj yazmasamda olurdu) pardonda paticik 3 sene falandir upda yani iki ye katlamissin direk kafadan solemede degil kafadan atma bu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben 3,5 sene önce üye olmuştum ozamanlardada yeni açılmıştı UltimaTr diye yani herhalde 4 senelik bir ömrü vardır taş çatlasa ama 6 seneye röah derim ozaman sanane'nin uo serverı bile olduğundan şüpheliyim hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 2000-Aralık-01 - ICQ karakedi: popoye domain aldım: ultimatr.com, nası? popoye: sufer hadi osmosis'le beraber oturup yazalım bişiler. karakedi: ewt ewt site falan kuralım, trda en çok kullanılan forumlara sahip olsun ama sitenin anasayfası bile olmasın. popeye: olur valla, cılgın bi fikre benziyor. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: BabacumMostors, 16 Ağustos 2004 00:24 tarihinde demiş ki: b,ir de yeni acc alıp gelirmiş... ulan ne eziklik olur ama haa... bir de eskşi accını ezmeye falan kalşkarsa iyice komiklik olur ehueh :) ulan ne adamlar var yaa fantazi oldu yaw huheuhauha walla herif sahtekarn allahıymıs ahberımız yoq heuhuahsda=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 arkadaşlar anlaşılmayan bi konuyu burda açıklamak istiorum ki yanlış anlaşımaya meyil vermeyelim, ben siteden indirdiim oyunları abim olan sitemizde bugün itibariyle Ulysses nickli kişiye gösterdiimde bunun bi oyun yapım programıyla yapıldıını belirtti bana, bende sitede bunu yazdım şu anda bulunduumuz topic'te, sonra anlam veremediim haksızı koruma politikalrı, çok postu varsa doğru sölüodur politikalrı ile bilmeden mağdur edilen kişileri haberdar edelim derken birden ulysses ile saldırılara mağruz kalıo gibiiz yanlış anlamıorsam... birazda bizi şapşal rolüne koyup be yaptım nasıl olmuş die piyasada olan kişilere yorum yapsanızda bi daa böle şeylerle karşılaşmasak nasıl olur ha????? saygılarımla..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ben bi bok anlamadım biri bana olayı özetleyebilir mi?[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. Eeee, doğru söze ne denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar