ElectronicPanda Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 STARCRAFT 1v1 TURNUVASI Sistem: Şampiyonlar ligi usulü gruplu , her grupta 4 oyuncu olacak şekilde oynanacaktır. Gruplardan ilk2’er bir üst tura çıkacaktır. Gruplarda her oyuncu rakibiyle 2’şer maç yapacaktır. Bu maçlar da 2 tarafta birer kez haritayı seçme hakkına sahiptir. Yani toplamda bir oyuncu grupta 6maç yapacaktır. Turnuva haritaları: Blisstering Sands , Desert Oasis , Lost Temple , Steppes of War , Kulas Ravine , Metalapolis , XelNaga Cavenrs , Delta Quadrant. Katılım sayısı: Minumum 16 kişi maksimum 32 kişi şeklinde olacaktır. Son kayıt tarihi: 13 Ağustos 24.00 Turnuva tarihleri: Turnuva toplamda 2gün içerisinde bitecektir. Cumartesi grup maçları Pazar ise eleme maçları ve finaller bitecektir. Grup maçları tarihleri: 14 Ağustos 16.00 – 20.00 saatleri arasında her oyuncu server’a girip grubundaki oyuncuyu bulup maçları tamamlamak zorundadır. Maçları bittikten sonra, önce siteye maç sonuçları için açacağımız başlığa sonucu yazması gerekir. Sonra eğer isterse [email protected] adresine replayleri atması rica olunur. Eleme ve final maçları: 15 Ağustos 17.00 -20.00 saatleri arasında servera girip grubundaki oyuncuyu bulup maçları tamamlamak zorundadır. Maçları bittikten sonra [email protected] adresine replayleri atması rica olunur. Gruplardan sonraki maçların ilk maçların hepsi Lost temple olacak bo3 (yani 2 olan kazanır) şeklinde ve single elimination şeklinde olacaktır. Lafın kısası gruplardan çıktıktan sonra belirlenen rakibinizle (a1b2 b1a2 vs..) ilk maçınızı Lost Temple’da oynayacaksınız ve yenilen haritayı seçecek. 2 wine ulaşan turu geçecek ve yenilen elenmiş olacak. Turnuvaya nasıl kayıt olunur?: Aşşağıdaki bilgileri yazarsanız turnuvaya dahil olursunuz. Örnek: Kulllanıcı adı: Epanda İD: 129 Irk: Zerg Not: Maçlarda hakem olmayacaktır. Fakat serverda 2adet hakem olacaktır. Maç içinde sorumluluk oyunculardadır. Bir problem halinde hakemlere danışabileceksiniz. Ama bunun ödüllü bir turnuva olmadığını ve eğlenmek hemde türk sc camiasını bir araya getirmek amaçlı olduğunu düşünüp olabildiğince turnuvayı düzenleyenlere yardımcı olacağınızı umuyoruz. B.netten her türlü sorularınız için turnuva organizatörü: epanda.129 organizasyonda yardımcı olarakta danışabileceğiniz: Oyman.141 Turnuva oyuncu listesi id’leriyle: (kayıt yaptıran oldukça liste güncellenir.) Panda.129 , Oyman.141 , Sorular için: [email protected]
ElectronicPanda Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ya bide dier başlığı silebilir misin? Bilgiler ilk mesajda bulunsun dedim.
ElectronicPanda Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Evet benim. Buradan 12 yıllık turnuva düzenleme yeteneği ile bana yardımda bulunan Türkiye aom 1.si ve nfs bilmemkaçıncısı Oyman'a teşekkür etmek istiyorum. Bu sefer süper turnuva kadrosu olucak gibi. Özellikle Vendetta'yı getirtmek için çok para harcadık (youtube da videolarını bulabilirsiniz ve facebooktan fan sayfasına ulaşabilirsiniz). Ayrıca bir aksaklık olmazsa 10 yıllık bir terran eğitmeni de bizimle birlikte yer alıcak. Bunun gibi daha niceleri (isimlerini unuttuklarım kusura bakmasınlar). Herkesi beklioruz.
Oymanq Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Eski nickin şifresini unuttuğum için bu accountla yazıyorum. Öncelikle panadaya mehmet ali erbil modundaki esprileri için teşşekür edip sadede geliyorum. Turnuvaya kayıt olurken lütfen yürüyen ego memphis gibi yapmayınız nickinizi ve code'unzla birlikte yazınız ki diğer oyuncular grup maçlarında sizi bulabilsin. Yani kayıt olma olayını belirttiğimiz gibi yaparsanız seviniriz. Diğer bir hususta maç saatleri. Arkadaşlar turnuvayı bitirebilmemiz için yukarda belirttiğimiz gibi (14 Ağustos 16.00 – 20.00 ) arasında grup maçlarını yapmak zorundaız. Bu saatler size uymuyorsa lütfen kayıt yaptırmayın bizide zor duruma sokmayın. Turnuva fikstür ve eşleşmelerini cuma akşamı yeni bir başlık altnda duyuracağım. Umarım yeterli ilgi olur ve turnuvayı organize edebiliriz. Hepinize saygılarımla.
novandaz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 küçük bi ihtimal ctesi 5'te evde olursam katılmak isterim novandaz.820 yarın haber veririm saatlerin uyup uymayacagını
Oymanq Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Şuana kadar kayıt yaptıranlar: ePanda.129 Oyman.141 Novandaz.820 Fevax.480 Memph
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ramazanda yapılırmı bu bana be!!! annemlerin yanına gidiyorum ühühü:(
ElectronicPanda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Oyman Bey'in şu anda açıklayamayacağımız sağlık sorunları nedeniyle kendisine hürmetimizden (18 hafta her wcg need for speed elemesine katılmasından ve her seferinde elenmesinden dolayı büyük saygımız var) turnuvayı iptal etmek durumundayız. Yan etmenler olarak, katılımın beklendiği sayıda olmaması ve beklenen oyuncuların hıyarlık yapması da var tabi. Bir dahaki sefere daha güzel bir analiz yapıp oturaklı bir turnuva düzenleriz, ödül falanda veririz o zaman katılım çok olur güzel bir turnuva düzenleriz. Katılımcı arkadaşlara teşekkürler. İptal için kusura bakmayın
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 curse of the mysterious terran gosu
Öne çıkan mesajlar