yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Eşin dostun akrabanın evleri var kiraya vermek istiyorlar öyle birikince topluca buraya yazmak istedim hazır bir başka eğitim yılına başlamaya az kalmışken, ev arayan öğrenci potansiyeli yüksek olur genelde pati'de diye. 1 tane Alsancak - Kıbrıs şehitleri'ne 2 dakika yürüme mesafesinde 120 metrekare 3 oda 1 salon (bu eve kız öğrenci istiyorlar, annanemlerin eviydi) diğer 2'si karşıyaka'da bunlardan biri alaybey/tersane tarafında diğeri bahçelievlerde karşıyaka'dakiler ege ve yaşar üniversitesi kampüslerine toplu taşıma araçlarıyla 20-40 dakika mesafedeler ilgilenen varsa daha detaylı bilgiler alıp iletebilirim özel olarak da iletişime geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 yav gecici olarak ban yediginden msn'ini asagiya ekliyorum. oradan irtibata gecebilirsiniz. yavuzkbr[at]hotmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar