Hao Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 selam, mimarım daha öncekilerin yazmış olduğu gibi malzeme, tasarım, metrekare gibi kalemler çok büyük maliyet artı ve eksilerine sebep olabilir ama normal dubleks bir villadan bahsediyosak, en en az 70-80 i gözden çıkartmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 inşaat masrafına ek olarak proje masrafı da var tabi onu da ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Proje o kadar dert değil inşaatın yanında... Sıfırdan villa yapmanın şöyle avantajları da var bizim için... Bu villa zamanında kooperatife girilerek alınmış. O zamanlar da iskan olmadan ev dikebiliyormuşsun belediye izin veriyormuş. Sonra o af kaynadı gitti bizim evin iskanı yok. Arazi görünüyor tapuda. Detaya girmicem ama yeni ev dikersek iskan problem, en temizinden çözülecek. Şu anki evin eskiliğini geçtim taa en başından ev ters dikilmiş araziye. Ön cephe arka bahçeye bakıyor yani. Bu da tadilatla çözülecek şey değil hani =) Bir de ben villa inşaat fiyatı soruyorum, satıp o parayla apartman dairesi alın gibi bir öneri için gelmedim buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 proje dert değil diyosun da, bu ön cephe arka bahçe muhabbeti de " noolcak ki abi hallederiz yeaa " zihniyetinin ürünü. artı olarak maliyet soruyosun, maliyeti oluşturan şey zaten " proje " . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Milletin projeden kastı çizimdir diye düşündüm. o da evin yapım maliyetinin yanında çıtır çerez kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Bölgeni söylemeden sana fiyat/maliyet verilmesi ancak bir rus hatun saati 100 dolar gibi genelleme olur ki yapmışlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 al reklam gelmiş.. http://www.prefabrikfiyatlari.biz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar