ranges Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bana guzel şeyler alabilecegim bi yer söyleyin ayı delmek istiyorum[signature][hline]
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ankara'daysan Ulusa doğru bi uzanıver derim[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka?
ranges Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 oraya kadar uzanamıcam istanbul dayım[signature][hline]
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ankara' daysan[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka?
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: ranges, 15 Ağustos 2004 19:13 tarihinde demiş ki: istanbul dayım [Bu mesaj arcane tarafından 15 Ağustos 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 napcan la havai fişeği bi yeremi ucurcan :D ucurcaksan yollarım füze onla bombalarsın :)[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı Hayat Pokere Benzer. Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 feza vardır ii şirket:P[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 pahalidir havayi fisek ya :)[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Chemicalla özel mesaj ile görüş. El yapımı bişiler yapar belki o :p Ama çok dengesiz olacağına bahse girerim, her yerde patlayabilir.[signature][hline]
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Torpil patlat mahalleyi havaya ucur :)[signature][hline]Kuzu
ranges Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 sağolun arkadaşlar cok yardımcı oldunuz :) ben en iyisi unutiyim bu işi :) iş chemical a kaldıysa :)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar