abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 stüdyoya niye amfi götürcek ki sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 eğer ben bu işi biliyorsam şu kadar söylim profesör daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abi grup olayı? amfi? 300 TL? biri seni durdursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Abi her grup stüdyoda çalışmıyor ki. Hele yeni grupsa saatlerce çalışıp uyum sağlamak gerekiyor. Gidip yer kiralanabilir bodrumda geçici çalışılabilir bir sürü seçenek var. Şahsen inşaatı bitmemiş evde bile çalıştığım olmuştu. Stüdyoya sürekli gitmiyorduk. 300 TL amfi ve sahne. Evet ikinci eli 200 tl olan amfi ile 5 ay çaldım. Ds-1 ve Mt-2 de ekledim. Gayet güzel tonlar elde ediyordum. Yeterli değil ama idare etti. Herkes sahneye 5klık ekipman kuramıyor. Yada sıkışık olduğun zamanlar olabiliyor vs vs. Abi bana laf sokacağınıza adama varsa fikriniz paylaşın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 paylaştık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 topigi acan arkadas korkup coktan gitari asmistir kanimca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Tralus patinin senin soruna cevabi kisaca para biriktir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ahahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Cassiline said: Hem profesör hem amfi alırsa, 2 seneye kendi üniversitesini kurar bence. bu da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 hala almadıysan böyle bişey buldum atolyendeki malzemelerle rahatça yapabilirsin gerek yok milyarlar dökmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar