barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 adam mekgayver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 gelecege yatırım dedım bellı bır yerden sonra processor tatmin etmiyor ve analog set daha hos oluyor =) gıtar calmakta ılerledıkce processoru elınden cıkartıp analog set kurmak ıstıyorsun. bır gun o noktaya umarım gelırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ben mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ben topic'i açan arkadaşa ileride karşılaşması mumkun olan durum hakkında bilgi veriyorum katılın ya da katılmayın analog setı processore tercıh ederım ufak 2 3 parcayla baslamak bence processorden daha mantıklı basıt parcaları ıse sen kendın bıle yapabilirsin seni tatmin etmeyecek noktaya gelene kadar da kullanırsın. farklı bır gorusunuz varsa dalga gecmek yerine syd hayır haksızsın processorler gitarda signal processingin ilahı yazın acıkca @ can, garanti belgesine baktim da 2007 basinda almisim ben guncel fiyatlari bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ne diyosun abi sen ne dalga geçmesi ahaha. ben zaten stompbox+kafakabin amfi kullanıyorum da yeni başlayan 300 dolar bütçesi olan adama wah aldırıp devre yaptırmak pek mantıklı değil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 profesör alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ilgiyle takip ediyorum bu topigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bence amfi yerine ipod al gitar dinlersin amfiyide kendin yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Cons said: profesör alın Bunu yazmaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Hem profesör hem amfi alırsa, 2 seneye kendi üniversitesini kurar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 http://fatladypedals.com/ okuldan arkadaslarımın bızım okulda elde yapılmıs aletlerle cektıgı vıdedo design kısmı ugrastırıyor biri deesign ettikten sonra parcaları al birleştir hazır designler bir sürü bir örneğini de attım zaten geçmiş sayfalarda bu arada videodaki amfi de el yapımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Tralus said: prosesör alcam bu durumda o zaman ama ne model önerirsiniz?bir arkadaşım zoom g2'ler iyi dedi Amfin varmı peki? Amfin yoksa prosesörü ne yapacaksın. Amfin varda daha iyisinimi kastediyorsun. Şayet amfin zaten çok kötüyse prosesörün kralını taksan boşuna. Şayet amfin hiç yoksa prosesörü duvara asarsın. Pc bağlantısı filan bunlar komik şeyler eğer düşünüyorsan. İyi bir amfi gitardan sonra ilk şarttır. 300 TL'ye 2. el çok sağlam amfiler bulabilirsin. Bence amfi almalısın. Amfin varsa bile iyisini al. Sonra ilerde yine prosesör alma daha iyi amfi al. Herşey AMFİ! Prosesör ancak çok iyi bir amfin olduğunda anlamlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Söylenen processorlardaki amfi modellemerli 300 dolarlık amfilerden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Ayrıca o çok iyi Amfiye ilerde eriştiğinde. Yine prosesör alma. Analog stup kur. Tabi bu kişisel tercihtir, prosesör yada analog. Ama Amfi çook önemli. Gitarın berbat bile olsa Amfi onu süsler. Prosesörün kötü bile olsa Amfi yine en iyi sesi verir. İyi amfi ama. Kötü amfi? Onla hiçbir halt edilemez. Orta seviye amfi? Kendini geliştirebilirsin. İyi amfi? Hayattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Du yanlış anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 lan hasta mısınız adam 300 dolarım var ne alıyım diyo biri devre çizip veriyo biri git analog topla diyo ahahaha. anladık çok biliyonuz da adama yardımcı olmuyorsunuz. dolar da değilmiş tl imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Tamam Tl. Bende adama amfi al dedim. Neden amfi açıklamasınıda ayrıntılı yaptım. Başka sorusuda varsa yardımcı olurum. 300 TL'ye gayet güzel amfiler var. 300 TL'ye öle prosesörler varki gitarı bıraktırır. Ayrıca amfi nerdeki prosesör alıcaksın? Neyse aynılarını yazdım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 http://www.hepsiburada.com/Liste/line6-spider-iv-15w-elektro-gitar-amfisi/productDetails.aspx?categoryid=412477&productid=musicline604 OR http://www.hepsiburada.com/Liste/line6-pod-20-gitar-prosesoru/productDetails.aspx?categoryid=411154&productid=musicline647 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Abi processorların kendi preamp modelleri var amfiye bağlamak zorunda değilsin. Biz de gitar bıraktırmayacak, 300 tl ye satılan amfilerden daha kaliteli bir pedal önermeye çalışıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 line6'nin kurbani olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 2. el pod 2.0 alınabilir ayrıca 200'e filan satıyolar. ama güzel hoparlör lazım bağlamak için. ben 4+1 e bağlıyorum podu mis gibi. amfi olarak roland cube olabilir bi de. bu 3 üdür olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Valla amfi olmadan bu şekilde hoperlörle kasmak çok doğru gelmiyor bana. Gerçi 300 TL ayırdığına göre yenidir çok fazla tona takmıyacaksa olabilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 kulaklık (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abi kulaklık çok terletiyo beni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Çalışma amaçlıysa sadece evet kulaklık götürür onu. Ama Amfi ile hem ses çıkışını alır hem distortion tonu alır hemde kulaklığa yine çıkış verebilir. Mesela 4 ay sonra grup olayına girerse Amfi çok lazım olur. Hani biraz daha bilgi verse tam olarak amaç nedir ona göre daha iyi bilgi verilebilir. Sadece çalışmaysa çokta fark etmez hangisini aldığı. Hatta ucuz bir prosesör yada amfi alsın çalışsın bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar