Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çene hangi tıp dalı oluyo?

kiddo

Öne çıkan mesajlar

dişçilik olmasın? yok salladım ama benim bir tanıdık dişçilikten çene ile ilgili birşey üzerine master yapmıştı cerrahi idi sanırım

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Ağustos 2004 02:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Ağustos 2004 02:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dahiliye
Dişçilik - Çene Cerrahisi
Genel Cerrahi
Kulak Burun Boğaz
Mikrocerrahi
Noröşirurji
Estetik Cerrahi
..

Bu liste daha uzar. Duruma göre değişir yani. Daha detaylı sorabilir misin sorunu?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Yağ sağ çenem bi anda bi gün içerisinde aşağı kaydı:)) Sol da aynı şekilde yukarı çıktı. Aynı şekilde yüzümde ve kafamda sağ sol oranı bozuldu. Sanırım çeneden ama ne olduğunu tam anlayamadım. ühühü korkuyorum kalıcımıdır dohtur bey? Sizce hemen mi gidiyim bekleyimmi sabahı?[signature][hline]Himiney...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 16 Ağustos 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
Yağ sağ çenem bi anda bi gün içerisinde aşağı kaydı:)) Sol da aynı şekilde yukarı çıktı. Aynı şekilde yüzümde ve kafamda sağ sol oranı bozuldu. Sanırım çeneden ama ne olduğunu tam anlayamadım. ühühü korkuyorum kalıcımıdır dohtur bey? Sizce hemen mi gidiyim bekleyimmi sabahı?

höh dedim geçmiş olsun.[signature][hline]Briq

[Bu mesaj necrodmus tarafından 16 Ağustos 2004 02:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kalıcı bişey olacağını sanmıyorum. Ciddi bişey pek durup dururken olmaz öyle. Yarın git ama aksatma. Klimadan, motosikletten bişeyden soğuk yedinmi o tarafa ya?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
Sosyal ağlarda paylaş

Eksik olmazki :)
Herkesin bir şikayeti her zaman vardır, ve onlara göre doktorlar dünyaya dinlemek ve iyi etmek için yollanmış meleklerdir. Dinlemessek eşşeklik etmiş oluruz :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi bi insan yüzü bulup oklarla gösterebilirm oranlı olarak. İşine yararmı. Yada eğer yarını bekle diyosan seni uğraştırmayım. Çok saol sen olmasan.
//Bu arada komik biliyorum ama naapalım böyle bişey olunca :)
[signature][hline]Himiney...

[Bu mesaj kiddo tarafından 16 Ağustos 2004 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...