kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 daha doorusu kafa tası hangi tıp dalı?dahiliye ye mi giriyo? Yani kemik yapısıyla alakalı olan[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 dişçilik olmasın? yok salladım ama benim bir tanıdık dişçilikten çene ile ilgili birşey üzerine master yapmıştı cerrahi idi sanırım [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Ağustos 2004 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Ağustos 2004 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kafatası damı? bütün olarak bunların hepsiyle ilgilenen aklıma ortodontist geldi ama kafatası giriyo işin içine.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Dahiliye Dişçilik - Çene Cerrahisi Genel Cerrahi Kulak Burun Boğaz Mikrocerrahi Noröşirurji Estetik Cerrahi .. Bu liste daha uzar. Duruma göre değişir yani. Daha detaylı sorabilir misin sorunu?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Kemik yapısıyla Anatomi ilgilenir bu arada ama klinik bölüm değil. Nöroloji ve Beyin Cerrahi'de olayın içinde tabii ama çeneyle pek alakaları olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Yağ sağ çenem bi anda bi gün içerisinde aşağı kaydı:)) Sol da aynı şekilde yukarı çıktı. Aynı şekilde yüzümde ve kafamda sağ sol oranı bozuldu. Sanırım çeneden ama ne olduğunu tam anlayamadım. ühühü korkuyorum kalıcımıdır dohtur bey? Sizce hemen mi gidiyim bekleyimmi sabahı?[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yaw sanırım ortodonti olması lazım dişçiliin bi dalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Dahiliye ye git yarın. Soğuk yedinmi? (yemek değil yani, soğuk geldimi o tarafa)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online [Bu mesaj Qui tarafından 16 Ağustos 2004 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya cidden korkuyorum kayma falan olsa yani geçici bişey olsa yaf.abi korkuyom sinirlere falan bişey olduysa ciddi ben gidiyim. Yusufun doruklarındayım[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Acilmi sence yarınmı gidiyim?[signature][hline]Himiney... [Bu mesaj kiddo tarafından 16 Ağustos 2004 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: kiddo, 16 Ağustos 2004 02:20 tarihinde demiş ki: Yağ sağ çenem bi anda bi gün içerisinde aşağı kaydı:)) Sol da aynı şekilde yukarı çıktı. Aynı şekilde yüzümde ve kafamda sağ sol oranı bozuldu. Sanırım çeneden ama ne olduğunu tam anlayamadım. ühühü korkuyorum kalıcımıdır dohtur bey? Sizce hemen mi gidiyim bekleyimmi sabahı? höh dedim geçmiş olsun.[signature][hline]Briq [Bu mesaj necrodmus tarafından 16 Ağustos 2004 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 valla buna ancak +1 :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Kalıcı bişey olacağını sanmıyorum. Ciddi bişey pek durup dururken olmaz öyle. Yarın git ama aksatma. Klimadan, motosikletten bişeyden soğuk yedinmi o tarafa ya?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Klimadan ama uzun süreli değildi. Soğuktu baya ama maximum 10 dk.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Soğuk sebebiyle geçici yüz felci çok sık olan bişey. Fotoğrafını çekip yollayabilirsen yolla bakayım.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Qui tıpta mı okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 özür dilerim ya tesisat yokki :( en küçük dijital alet yok üff.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Alakasız olacak konu ile ama bir şey sormak istiyorum... hiç otobüste felan yanına oturan kişi veya muhabbete giripte tıpta okudugunu öğrenen insanlar sana hiç buram ağrıyor yok şuram ağrıyor dedimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Eksik olmazki :) Herkesin bir şikayeti her zaman vardır, ve onlara göre doktorlar dünyaya dinlemek ve iyi etmek için yollanmış meleklerdir. Dinlemessek eşşeklik etmiş oluruz :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Herhangi bi insan yüzü bulup oklarla gösterebilirm oranlı olarak. İşine yararmı. Yada eğer yarını bekle diyosan seni uğraştırmayım. Çok saol sen olmasan. //Bu arada komik biliyorum ama naapalım böyle bişey olunca :) [signature][hline]Himiney... [Bu mesaj kiddo tarafından 16 Ağustos 2004 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 doktora git hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Uğraştırmazsın merak etme de, senin uğraşmana gerek yok. Yarını bekle, dahiliyede gösterirsin.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 off. çok saol tekrar. Elim ayağım boşaldı yaf. idolümsün qui Bide rica etsem konuyu kitlermisiniz ben cevabımı aldım :)[signature][hline]Himiney... [Bu mesaj kiddo tarafından 16 Ağustos 2004 02:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Yok daha neler! Bişey yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar