Bella Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bir de gerçekten çok cins veterinerler var. hemen güvenme. ben her seferinde birkaç veterinere sorup onay alıyorum. ticari yönden yaklaşanlar, yanlış teşhis koyanlar. güvenilir veteriner bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 benim gittigim yer http://leonveteriner.com/ daha dogrusu benim kopegimi goturdugum yer yanlis anlasilma olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 barut essek kadar oldu su an etraftaki diger gsdlerin hepsinden cok daha buyuk 1 yasini doldurmadi ve vucudu hala yavru kopegin vucudunun fotokopi ile buyutulmesi gibi `bodyci kopek` istemiyorum ama biraz daha yetiskine benzer vucudu olmasi icin daha erken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar