Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 işte böyle. Var mı satan. İstanbul içi olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 yok mu freeshop'tan getirip de satmak isteyen yauuv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 nası ne jack daniels işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 12 yillik glenfiddich satayim single malt / 12 yillik 110 lira http://www.ickisepeti.com/Details.aspx?UrunId=348&CatId=1&KategoriID=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 100 tl veririm kargo senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 4 yillik carlsberg isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bende var 70lik jack hem de gentleman ama bayramdan sonra hupletcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 pascalnouman said: bende var 70lik jack hem de gentleman ama bayramdan sonra hupletcez Çok sağol ya, harbi sağol yani. Alkış hatta. Pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi freeshoptan gıdım gıdım alınıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ii oduomussun da su siralar giden gelen yok, karim cok yurt disina cikar gelir benim de, jack alir bana genelde. yine cikarsa, uplarim burayi.. kismet.. sansina kus 1 haftayla kacirdin yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben de yardimci olmak isterdim ama freeshop limitini giren yolcu icin 1 siseye indirdiler o sebeple sıkıntı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 duydum ben de onu ya, 5 aydır bulamadım da sinir oldum. Hey allam zıkkım içecez onu da vergili içmeyek dedik. Hale bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 maslakta yabancilar 25 dolara 2 tane 1 litrelik jack yaninda da orjinal tsort alirken kendi ulkemizde cektigimiz cidden traji komik bir olay ps: bahsettigim yer kendi ulkesi disinda gorev yapan calisanlara, kendi ulkelerindeki hizmeti sunmak icin kendi vaatandaslarina acik olan bir dukkan. bahsettigim paketten 1 tane aldim ama =) kisaca PX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Türkiyedeki evi görsen mahzen gibi. Kıbrıstan her geldiğimde 15 20 şişe j.daniels, chivas, yeni rakı v.s getiriyorum. Baya bi stok oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 afiyet olsun ne diyelim darisi basimiza :)-D kibrista icki fiyatlari nasil? yarisi falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 CaNNi said: Türkiyedeki evi görsen mahzen gibi. Kıbrıstan her geldiğimde 15 20 şişe j.daniels, chivas, yeni rakı v.s getiriyorum. Baya bi stok oldu :) al işte ya abi niye yapıyosun bunu zevk mi alıyorsun ya. 1 tane bulamıyoruz biz burda adamın dediği lafa gel. Damacanaya koy da pompayla bardağa bas bari o kadar bolsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Nası bulamıyosunuz her yerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abvblizzard said: Nası bulamıyosunuz her yerde var. ahahaha şaka mı bu abi, verdiğim fiyatlardan yok tabi ki ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 CaNNi said: Türkiyedeki evi görsen mahzen gibi. Kıbrıstan her geldiğimde 15 20 şişe j.daniels, chivas, yeni rakı v.s getiriyorum. Baya bi stok oldu :) yuhara nasıl yakalanmıyorsun ? Sen ticaretmi yapıyorsun diye çekerler adamı kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abvblizzard said: Nası bulamıyosunuz her yerde var.80 liraya istanblue satilan bir okuldayiz abi, adamlar urunu bulmaktan degil. ucuza bulmaktan bahsediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 E o kadar özel mesaj attık. Gönderelim diye, istemedin... Şimdi ağla topicde. Müstahaktır... XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 fbdeki gibi Like sekmesi olsa da su postunu likelasam Rot :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Rotweiler said: E o kadar özel mesaj attık. Gönderelim diye, istemedin... Şimdi ağla topicde. Müstahaktır... XD Ya o astarı yüzünden pahalıya gelir, burda birinden elden almak lazım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Masticore said: CaNNi said: Türkiyedeki evi görsen mahzen gibi. Kıbrıstan her geldiğimde 15 20 şişe j.daniels, chivas, yeni rakı v.s getiriyorum. Baya bi stok oldu :) yuhara nasıl yakalanmıyorsun ? Sen ticaretmi yapıyorsun diye çekerler adamı kenara Okuyom ben yaa diyince bişey olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar