Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık Jack Daniels 70cl için 50 100 için 70 lira

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ii oduomussun da su siralar giden gelen yok, karim cok yurt disina cikar gelir benim de, jack alir bana genelde.

yine cikarsa, uplarim burayi.. kismet.. sansina kus 1 haftayla kacirdin yani :(
Mesaj tarihi:
maslakta yabancilar 25 dolara 2 tane 1 litrelik jack yaninda da orjinal tsort alirken kendi ulkemizde cektigimiz cidden traji komik bir olay

ps: bahsettigim yer kendi ulkesi disinda gorev yapan calisanlara, kendi ulkelerindeki hizmeti sunmak icin kendi vaatandaslarina acik olan bir dukkan. bahsettigim paketten 1 tane aldim ama =)

kisaca PX
Mesaj tarihi:
CaNNi said:

Türkiyedeki evi görsen mahzen gibi. Kıbrıstan her geldiğimde 15 20 şişe j.daniels, chivas, yeni rakı v.s getiriyorum. Baya bi stok oldu :)

al işte ya abi niye yapıyosun bunu zevk mi alıyorsun ya.

1 tane bulamıyoruz biz burda adamın dediği lafa gel.

Damacanaya koy da pompayla bardağa bas bari o kadar bolsa.
Mesaj tarihi:
CaNNi said:

Türkiyedeki evi görsen mahzen gibi. Kıbrıstan her geldiğimde 15 20 şişe j.daniels, chivas, yeni rakı v.s getiriyorum. Baya bi stok oldu :)

yuhara nasıl yakalanmıyorsun ? Sen ticaretmi yapıyorsun diye çekerler adamı kenara
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Nası bulamıyosunuz her yerde var.
80 liraya istanblue satilan bir okuldayiz abi, adamlar urunu bulmaktan degil. ucuza bulmaktan bahsediyorlar
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

E o kadar özel mesaj attık. Gönderelim diye, istemedin...
Şimdi ağla topicde. Müstahaktır... XD

Ya o astarı yüzünden pahalıya gelir, burda birinden elden almak lazım valla.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

CaNNi said:

yuhara nasıl yakalanmıyorsun ? Sen ticaretmi yapıyorsun diye çekerler adamı kenara

Okuyom ben yaa diyince bişey olmaz :)
  • Yeni Oluştur...