anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Arkadaşlar bence bölümde bi topicte bişi üzerine yoğunlaşıp herkes aynı şeyi denesin yani yeni bişi deil ama son zamanlarda pek göremedim bunu..[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 öncelikle sanal mı yoksa doğal medyayla mı olacağını belirlemek lazım tabii...[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Çok güzel bir fikir. Fotoğraf alanında böle bişey yapılabilinir mesela. Sayımız çok az olsa da, süreyi geniş tutarsak güzel bir çalışma olur :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bu yeni bi fikir değil ki zaten yapıyordur böyle şeyler bölüm ilk açıldığında battle dı quick sketch di falan.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 fotocu olan ben diilim sizlersiniz, sizin suçunuz ! :) konudan bahsediyorsan fotograf için söylenmemiş, genel olarak söylenmiş.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar