anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ya bişi sorcam ben bilgisayarda o anda arkada çalışan programları görmek istiyorum nasıl yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 process xp diye bir program var (eğer xp kullanıyorsan :) ) bir de ctrl + alt + delete kombosu var :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yok ctrl alt del de nbahsetmiyorum orda gözükmeyen şeyler var mesela trackerlar filan falan bide win 98 rulz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 şu yukardaki gerekli programlar topiğine bak istersen orda yazılmış olabilir win 98 ile ilgili[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ctrl+alt+del / işlemler sekmesi orda yazıyor tüm çalışan programlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 procexp var xp dışındaki versiyonlarda çalışır mı bilmem ufak program zaten denemek buradan çekebilirsin[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Fılemon diye bir başkası da benden. İşletim sistemine göre hangisini istiyorsan onu çek. İşlemcinin yediği her naneyi görebilirsin. Sorun şu ki işlemcin çok hızlı çalıştığı için filitrelemelerle aradığın şeyi ayıklarsan rahat edersin yoksa işlemcinin yaptıkları seni maymun ediyor.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar