Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de klimalı kafe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alins,aksak,miko da güzel mekanlardır klimaları da var.Dogal klima istiyosan Eko pub iyidir tam ara olduğu için güzel esiyor.Tyna ucuz ama sıcak geliyo bazen biralar bide müzik falan duyamazsın insan sesinden.Onun dışında kordonda güzel yerler var baya ama gündogdu ile çankaya arasında daha çok.La sera falan çok güzeldir.Kafe pi güzeldir.Novel gibi yerler de hoştur.O arayı gez işte :D
Mesaj tarihi:
tyna yüce alsancağın bize verdiği nimetlerden biridir. merak edenlere, pizza-patates-2biralı menüde biralar şişe, hem de ellilik. köyümü seviyorum <3

o değil de kordondaki mekanlarda dışarıda oturmanın serin olması vs boşverin bunları, alkol alındı mı her yer sıcak. ayrıca ara sokaklarda gölge yerlerde oturun kordona gideceğinize bu sıcakta, oralar daha bir esiyor.
Mesaj tarihi:
miko biliniyo diye söyledim ben defnenin limonatasına kurban olurum. defnenin karşısındaki de bir krep yapıyor allah allah. cinsel tercihleri beni bağlamaz cafe sahiplerinin sdfg.
Mesaj tarihi:
evet defneye takılıyorsun anlaşıldı!
cinsel tarcihinden yada takılanlarından bizi bel bağlamaz
ben gidecekler için söyledim hazırlıklı olsunlar
hem defnenin karşısında bişey yok sadece çaprazında var acep onumu diyon krep yapılan yer olarak
Mesaj tarihi:
muhtemelen
ama genelde sıcaktan üşenip bornovadan çıkmıyorum artık
patika'nın sessiz sakinliği paha biçilemez
ben meltem ablaya djarum alıyorum o bana fal bakıyor
öyle bir aile ortamı olduk orada kendimiz alıyoruz ne lazımsa kalkıp falan
üstelik esiyor
kahve dünyası da güzel esiyor ama eskisi yenisi aile salonumuz klimalıdır olmuş.
Mesaj tarihi:
defnede herkezle aile ortamı var garip bi yer orası..
meltemden kastında o gözlüklü kısa saçlı kadın değilmi.
sedayı tek geçerim ama :P
erkek gibi kız maşallah
  • Yeni Oluştur...