Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 199 $

Thugsta

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadasın teki e-bayden bakdı iPhone 4'e

http://www.bestbuy.com/site/Apple%26%23174%3B+-+iPhone+4+with+16GB+Memory+-+Black+%28AT%26T%29/1049078.p;jsessionid=D07A27E8232D50AA04D4AE2990AF67E1.bbolsp-app05-18?id=1218212859648&skuId=1049078&contract_desc=

199 dolar olduğunu görünce erör vermem için banada yolladı.Şu an ikimiz de mavi ekran vermiş şekildeyiz.Şu an aleti yani 199 Dolara mı satıyorlar yani? yoksa şu 2 yıl abone zırt pırt olacaksın deyip kazık mı atıyorlar? Atıyorlarsa ne kadar atıyorlar nasıl atıyorlar?
Sosyal ağlarda paylaş

abi 3 yildir ayni muhabbet, kontrat denilen sey kazik degil. ben 2 seneligine AT&T'yi kullanicam diyorsun sadece. Tek kazik olan kismi AT&T'nin bok gibi bir saglayici olmasi o kadar. ABD'de kontratsiz telefon alan insan yok zaten.

"200 gosterip kazikliyorlar", "totalde hesapladim 2000 dolara geliyor" vsvs cilerin babasi Turkcell'in sahibi, bedavaya konusuyorlar heralde.

Onun haricinde, herkese vermiyorlar bunu, social security no'n olmasi lazim, ve credit history'nin yeterli olmasi lazim. bunlardan herhangi biri yoksa/yeterli degilse, 500 dolar depozito vererek alabilir, sonra kontrati iptal edebilir veya ulke disina kacabilirsin, o da farkedersen unlocked alma fiyatina denk geliyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağol okudum. 200 mb paketine göre aylık 15 dolar geliyormuş.Olurda başkasıda merak ederse hesap aşağıda.

24 ay x 15 dolar = 360 $
iPhone 16 GB =200 $

560 Dolar geliyor amerika'da yamulmuyorsam iPhone.

Birde son olarak bi kişi ingiltere'deki iyi ve uygun fiyatlara sahip şirket hangisi? Vodefone Orange?
Sosyal ağlarda paylaş

Thugsta said:

Sağol okudum. 200 mb paketine göre aylık 15 dolar geliyormuş.Olurda başkasıda merak ederse hesap aşağıda.

24 ay x 15 dolar = 360 $
iPhone 16 GB =200 $

560 Dolar geliyor amerika'da yamulmuyorsam iPhone.

Birde son olarak bi kişi ingiltere'deki iyi ve uygun fiyatlara sahip şirket hangisi? Vodefone Orange?

Penthesilea'dan gelen post'la dağıldım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...