Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Şimdi arkadasın teki e-bayden bakdı iPhone 4'e http://www.bestbuy.com/site/Apple%26%23174%3B+-+iPhone+4+with+16GB+Memory+-+Black+%28AT%26T%29/1049078.p;jsessionid=D07A27E8232D50AA04D4AE2990AF67E1.bbolsp-app05-18?id=1218212859648&skuId=1049078&contract_desc= 199 dolar olduğunu görünce erör vermem için banada yolladı.Şu an ikimiz de mavi ekran vermiş şekildeyiz.Şu an aleti yani 199 Dolara mı satıyorlar yani? yoksa şu 2 yıl abone zırt pırt olacaksın deyip kazık mı atıyorlar? Atıyorlarsa ne kadar atıyorlar nasıl atıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Q: Could I buy just the phone? I don't want it with a monthly plan. A: Yes you can but i will be more expensive, for example the 32gb iphone is 299.99 with contract and without it is 699.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Kontratta ne kakalıyorlar ki o.O ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 siteden alırken ayarlıyosun onu zaten sold out olduğu için bakamadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 hmm sağol.kontrat hakkında nerden bilgi alabiliriz yada paticik Amerika şubesinden bi kaç kişi el atsa iPhone'u olanlardan.En azından fikir sahibi olabilsek babında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ac google`i, yaz at&t, oku kontratlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 abi 3 yildir ayni muhabbet, kontrat denilen sey kazik degil. ben 2 seneligine AT&T'yi kullanicam diyorsun sadece. Tek kazik olan kismi AT&T'nin bok gibi bir saglayici olmasi o kadar. ABD'de kontratsiz telefon alan insan yok zaten. "200 gosterip kazikliyorlar", "totalde hesapladim 2000 dolara geliyor" vsvs cilerin babasi Turkcell'in sahibi, bedavaya konusuyorlar heralde. Onun haricinde, herkese vermiyorlar bunu, social security no'n olmasi lazim, ve credit history'nin yeterli olmasi lazim. bunlardan herhangi biri yoksa/yeterli degilse, 500 dolar depozito vererek alabilir, sonra kontrati iptal edebilir veya ulke disina kacabilirsin, o da farkedersen unlocked alma fiyatina denk geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Sağol okudum. 200 mb paketine göre aylık 15 dolar geliyormuş.Olurda başkasıda merak ederse hesap aşağıda. 24 ay x 15 dolar = 360 $ iPhone 16 GB =200 $ 560 Dolar geliyor amerika'da yamulmuyorsam iPhone. Birde son olarak bi kişi ingiltere'deki iyi ve uygun fiyatlara sahip şirket hangisi? Vodefone Orange? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 telefon aldigin icin bi de konusmak da istersin, o yuzden en ucuz konusma tarifesi $40, 450 dakika haftaici, 5000 dakika haftasonu, AT&T arasi sinirsiz aliyorsun bunla. 55 dolar en ucuz aylik odeme, 5 dolar da mesaj koy, 60 dolar. vergiyle 70-75 falan olur iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Thugsta said: Sağol okudum. 200 mb paketine göre aylık 15 dolar geliyormuş.Olurda başkasıda merak ederse hesap aşağıda. 24 ay x 15 dolar = 360 $ iPhone 16 GB =200 $ 560 Dolar geliyor amerika'da yamulmuyorsam iPhone. Birde son olarak bi kişi ingiltere'deki iyi ve uygun fiyatlara sahip şirket hangisi? Vodefone Orange? Penthesilea'dan gelen post'la dağıldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ingilterede yasamiyorsan, saglam bir banka hesabin yoksa kontrat yapmiyorlar zaten. ama aylik 35-45 pound arasi degisir kontrat. ve sanirimm iphoneda bide ustune para veriyorsun. vodafone fiyatlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Universite için gideceğim o yüzden düşündüm bir ara ama vazgeçtim fiyat TR ye göre uygun bana göre pahalı.Vodafone linki yardımcı oldu Glat tskler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar