St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Arkadaşlar YÖK bu sene mezun öğrencilere pedagojik formasyon verecek üniversiteleri açıkladı --->http://www.yok.gov.tr/content/view/895/Bu üniversitelerden bazıları başvuru koşullarını falan açıklamış.Ancak Ankara Üniversitesi, Dumlupınar, Gazi, Uludağ, Anadolu, Selçuk bu konuda websitesinde bi açıklama yapmamış.Bu üniversitelerin Fen-Edebiyatında okuyanlar bu konuda bildiklerini anlatailirler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 son zamanlarda beynimde sık sık dönen ve beni bir hayli düşündüren şu kelimeler dolanmakta ("pedagojik formasyon" ) patide bir aratayım dedim . neydir ne değildir. kimler bu işe karışmıştır diye. sadece bu topike rastladım. bu sene güzelsanatlar (Çizgifilm /animasyon) 3.5 uncu sınıfta okumakta olan bir öğrenci olarak fen edebiyat fakültesinden dersler alabiliyormuşum ama henüz okulda bu konuyla ilgili bilgi sahibi birileriyle konuşmadım. Dahil olabilirsem meslek liselerinde animasyon bölümleri yavaş yavaş açılmaya başladı, benim için garantili bir durum olur. bir yandan da freelance über bi hayatım olabilir bir ara okula uğrarsam hocaları sorulara boğmayı planlıyorum. birşeyler öğrenirsem buraya yazarım. Bu konu ile ilgili bilgisi olan/olmayan patiler var ise çekinmesinler paylaşsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar