Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Huntard said: tabi sonra o magei kasana kadar kafayı yesin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 şahsen ben kendi mageimi kasana kadar kafayı yedim!!! 3 defa oyunu bıraktım da arkadaşlar lan dur yapma daha lvl kaçsınki dediler de zorla oyuna döndürdüler beni.. allah belasını versin. ne çok öldüm o magede. şamanda da lvl70'ten 80'e 5 kere ölmüşümdür. onun da 4ü kendi mallıımdan, yok dağdan düşerim, yok olmadık yere girerim çıkmama falan. yoksa şamanda 500 tane mob aynı anda gelse kaç yazar, mana bitmez can bitmez, tam hax char ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Draenei Priest açiyorum ben ya çoogzl femaleleri. maleleri de tam facia uçan hollandalı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 priestla 10 olana kadar shamanla 30 olursun tahminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 2. charım olduğu için sadece ara sıra random dung atıcam o yüzden problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 sen bilin. sonra demediydiniz deme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar