nebubukele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Arkadaşlar findmp3.net, essek.net, sibirya.com adreslerini satıyorum. Sadece domain isim fiyatları $1000 dan başlıyor. Eğerki siz domain ismi yanında siteyi içeriği ve dizaynı ile birlikte isterseniz durumu daha ayrıntılı bir şekilde görüşürüz. İlgilenenler buradan bana özel mesaj atarlarsa irtibata geçeriz. Saygılarımla... Türkiye'nin En Genç Portalı... [Bu mesaj nebubukele tarafından 16 Ağustos 2004 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yani 1 K ya satıosun ? alıorum ben. :) (yanlış yere açmışsın alttaki Pazar Alanlarına açmalıydın, yetkililer taşır bunu)[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nebubukele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ordan bakılınca öyle mi görünüyor:) Neyse, bakarsın senden daha çok verenler çıkar:) Saygılar...[signature][hline]www.mesajat.com Türkiye'nin En Genç Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eheh forumun bu bölümüne yazarsan öyle gözükür[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar