Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ufo?!?

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

aa bak karşıda gormuon mu bulutun üstünde uzaylı el sallıo bak bak töbeee.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı
Hayat Pokere Benzer.
Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

demin bi uzaylı geldi konuştuk tanıştık uranüsten geliomuş arkadas geçerken uğrıyım demiş.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

Hayat Pokere Benzer.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi içimde keklenme potansiyelinin huzursuzluğu ile kalktım baktım bende bir kaç ışık gördüm muhtemelen sende onlardan görmüşündür onlar discoların cartların curtların havaya tuttuğu spot ışıklar ha neden havaya tutuyorlar bende bilmiyorum herhalde analarının karnından ışıkla doğdular heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Efecik, 15 Ağustos 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
demin bi uzaylı geldi konuştuk tanıştık uranüsten geliomuş arkadas geçerken uğrıyım demiş.

sen warya komedyen olmaliymissin yasik sana harcanma buralarda[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader
|Gotham Radio Winamp|

Sosyal ağlarda paylaş

onlar spot be:) buradan çok şahane görünüyor
millet biliyor spot varsa aksiyon var spotları izliye izliye gidip ortama akıyorlar çok iyi reklam yolu konserlere falan çok iyi adam çeker öyle

üstüne logo koyacan bide:P[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlacKDagger, 15 Ağustos 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
said:
demin bi uzaylı geldi konuştuk tanıştık uranüsten geliomuş arkadas geçerken uğrıyım demiş.

sen warya komedyen olmaliymissin yasik sana harcanma buralarda

:) haha.[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Sosyal ağlarda paylaş

said:

afferin sana!bence senin nickin efecik deil zavallıcık olmalıymış!

bu taraflardaki bi diskoda öle bi uygulama yok..ayrıca fırtına beklendii içinde açık diskolar kapalı bugün...
şaşkınbakkaldayım..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

seninde manyakcıkmıs olmalıymıs.ha unutmadan uzaylılara selam sole benim yerime hauah GARBAGEE[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

Hayat Pokere Benzer.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide su anda pazarkeyfinin yıl dönümü bişiyi var lailada orda büyükk ışıık gosterisi yapılıyor.belki odur?[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

Hayat Pokere Benzer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...