Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 şu an bulutlara bakarmısınız bi! bulutların üzerinde mavi renkte yuvarlak ışıklar dolanıo annemde gördü babamda kardeşimde yani yanılıo olamam!bunların ne olduu hakkında bilginiz varmı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 aa bak karşıda gormuon mu bulutun üstünde uzaylı el sallıo bak bak töbeee.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı Hayat Pokere Benzer. Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bizde arkasla gorduk disarda 2 tane ısık wardi yuwarlak! lalilada party falam wardir onun laser isiklaridir bence.[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ist göztepe taraflarında mı oturuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 biz goztepedeiz su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 demin bi uzaylı geldi konuştuk tanıştık uranüsten geliomuş arkadas geçerken uğrıyım demiş.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı Hayat Pokere Benzer. Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 şimdi içimde keklenme potansiyelinin huzursuzluğu ile kalktım baktım bende bir kaç ışık gördüm muhtemelen sende onlardan görmüşündür onlar discoların cartların curtların havaya tuttuğu spot ışıklar ha neden havaya tutuyorlar bende bilmiyorum herhalde analarının karnından ışıkla doğdular heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kedidir kedi ... *! kacar*[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bence ya caddeden geliyor ışık ya da marmara ünv nden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hmm bn baktım yok öyle bişi ;D[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Efecik, 15 Ağustos 2004 22:35 tarihinde demiş ki: demin bi uzaylı geldi konuştuk tanıştık uranüsten geliomuş arkadas geçerken uğrıyım demiş. sen warya komedyen olmaliymissin yasik sana harcanma buralarda[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 tyrael arkadasımıs keklemeye calışıyoda.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı Hayat Pokere Benzer. Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 onlar spot be:) buradan çok şahane görünüyor millet biliyor spot varsa aksiyon var spotları izliye izliye gidip ortama akıyorlar çok iyi reklam yolu konserlere falan çok iyi adam çeker öyle üstüne logo koyacan bide:P[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kekleme gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: BlacKDagger, 15 Ağustos 2004 22:36 tarihinde demiş ki: said: Efecik, 15 Ağustos 2004 22:35 tarihinde demiş ki: demin bi uzaylı geldi konuştuk tanıştık uranüsten geliomuş arkadas geçerken uğrıyım demiş. sen warya komedyen olmaliymissin yasik sana harcanma buralarda :) haha.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 abi yeter rahat bırakın beni yaa :lol: gitsin bu topic garbage'a[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 15 Ağustos 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Efecik, 15 Ağustos 2004 22:35 tarihinde demiş ki: demin bi uzaylı geldi konuştuk tanıştık uranüsten geliomuş arkadas geçerken uğrıyım demiş. afferin sana!bence senin nickin efecik deil zavallıcık olmalıymış! bu taraflardaki bi diskoda öle bi uygulama yok..ayrıca fırtına beklendii içinde açık diskolar kapalı bugün... şaşkınbakkaldayım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 seninde manyakcıkmıs olmalıymıs.ha unutmadan uzaylılara selam sole benim yerime hauah GARBAGEE[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı Hayat Pokere Benzer. Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 oha sakin be millet agresifleşti zavallı durumuna düşen siz olmayında[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 abi bırak kızma bugün debut yapmış olur öle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 gece gece güldürdün beni valla.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı Hayat Pokere Benzer. Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ha bide su anda pazarkeyfinin yıl dönümü bişiyi var lailada orda büyükk ışıık gosterisi yapılıyor.belki odur?[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı Hayat Pokere Benzer. Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 spot olduunu bilmiodum ne tarafta? efecik kimseyi keklemeye çalıştıım fln yok senin gibi bi boş bi adam deilim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 öle gözüküosun allah acısın sana ben bişi diyemicem.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı Hayat Pokere Benzer. Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ah ah...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar