Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 oooooooooolm delirdim lan nwn başlıklarıda arka arkaya uplanmış oturup saatlece d&d oynamak istiyorum YETER ARTIK YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 e oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 choose life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 cumaya güzel bi one shot ayarlayayım da oynayalım 2-3 arkadaşla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Farinal said: oooooooooolm delirdim lan nwn başlıklarıda arka arkaya uplanmış oturup saatlece d&d oynamak istiyorum YETER ARTIK YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bu herif nwn oynamaktan dolayı tekrardan üniye yerleşiyor ibret alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ben her hafta oynuom cumaları 4 kişilik partymiz var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 aga bize de ögretin biz de oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ayarladım ya cumaya oynayacaz. kışın bi campaign yapıyorduk ama yarım kalmıştı havalar ısınınca ya ona devam ederük yada one shot yaparuk belki bi çılgınlık yapıp 4e oynarız kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 EVIL_DeaD said: aga bize de ögretin biz de oynayaklisede öğlen arasında oynamaya çalışırkene "bu zar ne yow" "bize de öğretin la eğlenceliye benziyo" diye gelen tipler geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 meh 3.5 mu 4 mü 4 nasılmış falan filan derken vazgeçtim oyundan moyundan uykum var zaten gitmedim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bleach rp si yapsak ne güzel olurdu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 saçma sapan şeylerle gelme buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yeditepedekiler öyle demiyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Farinal said: oooooooooolm delirdim lan nwn başlıklarıda arka arkaya uplanmış oturup saatlece d&d oynamak istiyorum YETER ARTIK YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER Farinal said: meh 3.5 mu 4 mü 4 nasılmış falan filan derken vazgeçtim oyundan moyundan uykum var zaten gitmedim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar