Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 sen o liseli değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kız için serdar ortaç konserine de gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 gecko said: ayrın men izlerken öyle demiyordunuz ama iron man de baya kötü bir filmdi (eğer son çıkan filmi diyorsanız) klişe amerikan aksiyon filmi. "filmin sonunda kahramanımız aslında diğer süpersonik hatunun yanında ikinci planda kalan ama gizliden gizli kahramanımızın aşık olduğu hatunu öpecektir fakat sidekick gelir bir espiri patlatır ve hep beraber ih bin ih bin diye gülerler" filmi öte yandan bilim kurgu yapıyoruz diye de bilmin içine sıçmışlar afedersiniz. millet bir element sentezlemek için senelerce labda çalışıyor bu herif 1 günde evine kitapları destek olarak kullandığı bir hızlandırıcı kurup yeni bir element sentezliyor. yürü lan düdük. hani bilim kurgu filmlerinde var olan gerçekçi olmayan olaylarla komik olacak derecede saçma olaylar arasında ince bir çizgi vardır ya o çizgi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 said: millet bir element sentezlemek için senelerce labda çalışıyor bu herif 1 günde evine kitapları destek olarak kullandığı bir hızlandırıcı kurup yeni bir element sentezliyor. yürü lan düdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 prim yapmıyor boyle seyler gencler. rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ardeth said: gecko said: ayrın men izlerken öyle demiyordunuz ama iron man de baya kötü bir filmdi (eğer son çıkan filmi diyorsanız) klişe amerikan aksiyon filmi. "filmin sonunda kahramanımız aslında diğer süpersonik hatunun yanında ikinci planda kalan ama gizliden gizli kahramanımızın aşık olduğu hatunu öpecektir fakat sidekick gelir bir espiri patlatır ve hep beraber ih bin ih bin diye gülerler" filmi öte yandan bilim kurgu yapıyoruz diye de bilmin içine sıçmışlar afedersiniz. millet bir element sentezlemek için senelerce labda çalışıyor bu herif 1 günde evine kitapları destek olarak kullandığı bir hızlandırıcı kurup yeni bir element sentezliyor. yürü lan düdük. hani bilim kurgu filmlerinde var olan gerçekçi olmayan olaylarla komik olacak derecede saçma olaylar arasında ince bir çizgi vardır ya o çizgi işte. o cizgi o cizgi dğeil ardeth, cizgi roman cizgisi. medium'u kaldıramıyosan bulaşmıycaksın izlemiyceksin. az biel yaptı, keşke dahda cok abartsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 hade len yürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bilmiyosan vıdı vıdı etmiyceksin öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ahah iron man de mantik aramak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Seele said: Laorx said: ac dc kötü demiş delinin biri 1000 kişi onun peşinden yürümüş. Ne koyun milletiz. (tu) haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 mantık aramak değil bu. fantastik dörtlüde adam çıkıp da "ben evrendeki tüm dilleri ingilizceye çeviren bir alet yaptım" deyince her ne kadar bu olaydan 10 kat bilimsel olarak saçma olmasına rağmen rahatsız etmiyor. bu filmde bu hızlandırıcı inşa etme olayını 10 dakkalık bir rocky antereman sahnesine çevirince işin içine acınacak derece komik bir biçimde gerçeklik katmaya çalışıyor. adamların tavrı komik, "bakın isteyince oluyor gençler yaay" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 _noopy said: hadise çok güzel ama acayip tatli adhiseye çok güzel ve acaip tatlı denilmesi ac dc kötü denilmesinden 10e8 kat daha büyük bir fail yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 yeni marvel filmlerde var oyle gereksiz gerceklik katma gercegi eeth, thorun baltasi da teknoljik olcakmis gerceksi olsun diye. thoru nasil gercekci yapcan, ilah adam. asgardtan gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bence siz koyun olduğunuz için böyle kötü bi gruba toz kondurmuyorsunuz. Öğrnemişiniz bi ac dc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ac dc dinleyenler troll proofdur boşuna kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 eheh ac dc uzerinden trollemek zor hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 hic sevmem acdc fakat kötü demekte apayri blr angutlzm levılıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 adamlar acdc ye kötü diyor hahahaha. sene 2010 arkadaslar. haterlıkla elit olunmuyor. büyüyün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 yok abi dinledim ve sevmiyorum bu kadar basit. sıkıldım resmen adamların müziğinden. daha basit bir şelilde açıklayamam herhalde. siz seviyor olabilirsiniz normaldir, fanboyluk yapmayın sene 2010. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Off şimdi açtım bi şarkısını walk all over you diye başından sonuna kadar aynı 4 tane akoru tekrar ediyor içim bayıldı 5 dakika bi de. biraz daha pozitif yaklaşabilmek için aradaki gitar solosunu duymamazlıktan geldim ama ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ardeth, sevmemek ayrı kötü demek ayrı. diğer sayfada kötü demişsin şimdi beğenmiyorum diyorsun. karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 yahu sene 2010 kötü, iyi gibi şeylerin relatif olduğunu bilmiyor musunuz hala. kötü çünkü dinlediğimde sıkıldım. dinleyip de sıkıldığım bir gruba kötü demeyip de ne diyeceğim yahu. çok müzikten anlayan biri sayılmam (bu lafım üzerine "belli zaten" diye şaka yapacaklar yan odaya geçsin bi geliyorum) o yüzden bir gruba kötü veya iyi dememi sadece o grubunun müziklerinin beni sıkıp sıkmaması ile ölçüyorum. ve genelde rock müzik dinleyen bir insan olarak (oldukça karışık bir yelpazede) AC DCden feci bir şekilde sıkıldım. daha başka bir şekilde açıklayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 okuduğunu anlama ve derdini anlatabilme konusunda sıkıntıların var işte dediğin gibi. düzelir zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 halen fanboyluk amma alındınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 blazkowicz said: büyüyün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar