4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Bilkent CyberPlaza gitmem gerekiyor. hangi otobüs geçer bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 12 ağustos perşembe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 o yolları karayalçın yaptırmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 sihhiye koprusunun ilerisinde universite duraklarinin onunden bilkent dolmusuna binersin. sofor atar yapmazsa okulun otobusleri saat baslarinda gecer, ona binersin. ayni dolmus asti, armada, odtu , bilkent koprusu seklinde devam eder. ikinci rota guvenparkdan bilkent otobusu. ucuncusu de tunusdan okul otobusu, ama sofor almazsa don gibi kalirsin o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 01.01.2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 KHaRoN said: sihhiye koprusunun ilerisinde universite duraklarinin onunden bilkent dolmusuna binersin. sofor atar yapmazsa okulun otobusleri saat baslarinda gecer, ona binersin. ayni dolmus asti, armada, odtu , bilkent koprusu seklinde devam eder. ikinci rota guvenparkdan bilkent otobusu. ucuncusu de tunusdan okul otobusu, ama sofor almazsa don gibi kalirsin o ayri. çok tşk ettim işime yaradı. güvenparktan bindim biraz yürüdüm ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 1969 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar