nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Merhabalar, Bu bölüme neredeyse hiç uğramıyorum, farkındasınızdır. Bu duruma ufak bir öneriyle ara vermek istedim. Kuralları da bilemiyorum aslında yanlış bir şey yaptıysam affedin, hani Türkçe'ye çevrilmemiş kitap önermek yasaksa falan :S Herneyse, geçen gün filmini izledikten sonra kitabını da okumaya karar verdim ve bugün gidip Remzi Kitabevi'nden edindim bir adet. Gerçekten çok güzel bir kitap. Konusunu anlatmayacağım, wiki linkini koyarım isteyen biraz bakar ancak pek anlatılacak gibi de değil. Belli bir türü de yok. Korku-gerilim-dram-aşk öğelerini kapsayan cesur bir kitap. Gayet sürükleyici ve gerçekten kaliteli bir roman. Bir değişilik yapmak isterseniz imkanınız varsa alın okuyun mutlaka. İsveççe bileniniz varsa orjinal dilinde okusun ^^ Hadi iyi okumalar karalama defteri ahalisi :) Let the Right One In
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 nileppezdel said: Konusunu anlatmayacağım, wiki linkini koyarım isteyen biraz bakar ancak pek anlatılacak gibi de değil. Belli bir türü de yok. Korku-gerilim-dram-aşk öğelerini kapsayan cesur bir kitap. +1 Kitabını okumadım fakat film çok güzeldi.
Öne çıkan mesajlar