xieon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Yeni yeni Acid Jazz ve Noir Jazz dinlemeye başladım fakat hiç bir müzisyen yada grup adı bilmediğim için doğru dürüst dinleyemiyorum. Uzun lafın kısası müzisyen tavsiyesinde bulunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 acid jazz'da japonlar çok iyi. united future organization, kyoto jazz massive ve bağımsız takılan japon dj'ler dinlenebilir. onun dışında jamiroquai, the brand new heavies, incognito, jazzamor, belki beady belle, mother earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Noir jazz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 http://www.last.fm/tag/noir%20jazz said: Noir Jazz is typically defined by its downbeat tempo, predominant bass, and fusion of Cool Jazz, Ambient, and Minimalism. Biraz uydurma bi tür olmuş. Kilimanjaro Darkjazz Ensemble'ın iki albümü de çok iyidir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bristol jazz koysalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 oha kyoto jazz massive guzelmis bayagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 senko said: oha kyoto jazz massive guzelmis bayagi en sevdiğin parçasını söylesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Kyoto Jazz Massive beğendiyseniz Hajime Yoshizawa dinleyin o da çok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Llama said: senko said: oha kyoto jazz massive guzelmis bayagi en sevdiğin parçasını söylesene attim playliste donup duruyorda eclipse var en fazla o dikkatimi cekti. gerci hepsi birbirine benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Zilyon tane çaldım şu adamın parçalarını radyoda. Ne hayırsız adamlarsınız asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 sesu söyle o zaman bi ilk 10 ne dinliyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Brightness of these days in olduğu albümü baştan sona dinle işte abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Tremour77 said: Noir jazz nedir? Bana da arkadaşım söyledi valla :D Bohren @ der Club of Gore diye bir grup tavsiye etti bu konuda. Nasıl desem sanki böyle 50-60lar dedektif filmlerini düşün oradaki sevişme sahnelerinde çalan müzikler gibi :D http://www.youtube.com/watch?v=dJg_BzMBp4A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 st. germain akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar