Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 varmı benim gibi megaman manyağı bütün serisi vardı bende home computer dakiler,sega driver,sega megadrive,computer full seri vardı bende ama kaybettim :( bilgisayara trojan girdi ve pc kitlendi her açılışında format atıncada hepsi gitti :( yanarım ona yanarım.neyse artık yeniden toparlamaya çalışıyorum seriyi varmı benim gibi manyağı olan? en sevdiğim adam Bass ile zero Zero ayrı bi Karizma zaten :) işte Zero Abimizden Bir Kaç Resim buda meşhur megaman... ve (hangi bölümüydü hatırlamıyorum) yardım sever can borcu dostu olan arkadaşı ProtomanŞimdide Abilerin Abisi Etrafından Karizma Damlayan Bass Abimiz... Vee Vee Yukardada Yazdığım Gibi Hep Megaman Köşeye Sıkışınca Canını Kurtaran... evet evet Protoman! eh bukadar işte kahramanlarımızın resimleri :) benim en sevdiğim zero ve Bass (forte diye de geçiyor) ama ben nerden bulcam bütün megaman serisini ya of :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 hiçmi megamen sever yok?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben karakteri hatırladım ama oyunu falan hiç hatırlayamadım. Zaten hatırlamam için yaşım pek fazla tutmuyo. Ne tarzdı oyun? Az bile olsa bir alakam olduğuna emin gibiyim megaman ile[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ben bir iki oyununu oynadım.Güzeldi. MEgaman serilerinin oyunlarını indirebileceğim adresler biliyorsanız,yazar mısınız?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 kendercik oyunda bossları öldürüp özelliklerini alıyorduk mesela diskman i öldürünce megaman değişip disk atıyordu kolundan falan hatırlayabildinmi? ramses oyunun bir sürü versiyonu var pc,nes,snes,psx,sega drivers neredeyse her versiyondada ortalama 4 5 oyun var yani 20 25 e yakın şeyi var bunun :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 off hatırlayamıyorum. Çok yabancı gelmiyo karakter ama sanırım oynamadım. Zaten ben '87 doğumluğum saydığın konsollara pek de tutmuyo yaşım... Tutuyor olsa bile o zamanlar küçük ve dünyadan bi haberdim. Babam da almazdı bana bişi :p (acıların çocuğuydum) sonra büyüdüm xbox aldım. Kahretsin sadece bir "milenyum konsol çocuğu" olduğum için utanç duyuyorum kendimden.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bende 87 liyim bu oyunu nasıl bilmezsin abi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Dedim ya babam bana konsol almadı diye... Millet oyun oynarken ben evimin karşısındaki bilgisayarcıda bilgisayar topluyodum. Ciddiyim... Oyun teknolojisinin çok gerisindeyim ben... Bi wolfenstein 3d bi de lotus oynardım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 nes bi tane oynadım heyt be... ilk oynadığım megamandı cok severdim... nes de megaman 2 :) ne güzel günlerdi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 megamen cok severim hatta sonicden bile oncedir benim icin tum serisi war bende en son cıkan oyunuda war simdi bi seri daha cıkıcak sabirsizlikla bekliorum acikcasi bi suru cok iyi oyun war ama megamen alinip oynanmasi gerek oyun kendini tekral edior durmadan ama nee bilim genede insan ciizmleri silahlari merak edior ^^[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar