Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Megaman Rockman all Series

Sorj

Öne çıkan mesajlar

varmı benim gibi megaman manyağı bütün serisi vardı bende home computer dakiler,sega driver,sega megadrive,computer full seri vardı bende ama kaybettim :( bilgisayara trojan girdi ve pc kitlendi her açılışında format atıncada hepsi gitti :( yanarım ona yanarım.neyse artık yeniden toparlamaya çalışıyorum seriyi varmı benim gibi manyağı olan? en sevdiğim adam Bass ile zero Zero ayrı bi Karizma zaten :)
işte Zero Abimizden Bir Kaç Resim

buda meşhur megaman... ve (hangi bölümüydü hatırlamıyorum) yardım sever can borcu dostu olan arkadaşı Protoman

Şimdide Abilerin Abisi Etrafından Karizma Damlayan Bass Abimiz...

Vee Vee Yukardada Yazdığım Gibi Hep Megaman Köşeye Sıkışınca Canını Kurtaran... evet evet Protoman!

eh bukadar işte kahramanlarımızın resimleri :) benim en sevdiğim zero ve Bass (forte diye de geçiyor)
ama ben nerden bulcam bütün megaman serisini ya of :([signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

kendercik

oyunda bossları öldürüp özelliklerini alıyorduk mesela diskman i öldürünce megaman değişip disk atıyordu kolundan falan hatırlayabildinmi?

ramses

oyunun bir sürü versiyonu var pc,nes,snes,psx,sega drivers

neredeyse her versiyondada ortalama 4 5 oyun var yani 20 25 e yakın şeyi var bunun :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

off hatırlayamıyorum. Çok yabancı gelmiyo karakter ama sanırım oynamadım. Zaten ben '87 doğumluğum saydığın konsollara pek de tutmuyo yaşım... Tutuyor olsa bile o zamanlar küçük ve dünyadan bi haberdim. Babam da almazdı bana bişi :p (acıların çocuğuydum) sonra büyüdüm xbox aldım. Kahretsin sadece bir "milenyum konsol çocuğu" olduğum için utanç duyuyorum kendimden.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

megamen cok severim hatta sonicden bile oncedir benim icin tum serisi war bende en son cıkan oyunuda war simdi bi seri daha cıkıcak sabirsizlikla bekliorum acikcasi bi suru cok iyi oyun war ama megamen alinip oynanmasi gerek oyun kendini tekral edior durmadan ama nee bilim genede insan ciizmleri silahlari merak edior ^^[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader
|Gotham Radio Winamp|

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...