Hagen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 tavsiye edebileceğiniz şöyle ortaçağ tarzı başlıkta yazdığım gibi bi oyun var mı?? return of the king tipinde olabilir mesela.. aslında sırf aksiyon olmasa ii olur ama sanırım ps2'de genelde bu tür oyunlar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 the hobbit var?[signature][hline]Kekliği Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Buraya bir bak istersen. Az biraz fikir verebilir.[signature][hline] edit: kendercik link vermeyi öğreniyor [Bu mesaj Kendercik tarafından 09 Ağustos 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Maximo vs. The Army of Zin The Mark of Kri Onimusha Blade Warriors Onimusha 2: Samurai's Destiny Onimusha 3: Demon Siege Prince of Persia: The Sands of Time Prince of Persia 2 Biraz düşük vermişler, bence güzeller ama. PoP:SoS zaten aşmış. Oynadığım en iyi 3. oyun. Aslında 7-8. olacaktı ama sonunu çok beğendim. :) Yalnız Onimusha oynamadım, kötü çıkarsa küfretme bana. :-)[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. [Bu mesaj Eraq tarafından 09 Ağustos 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 onimusha konusunda rahat ol süper bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 çok sağolun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 defender of the crown vardı galiba ama nasıl oyun denemedim[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 chrono trigger ve Chrono cross[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Bathory, 09 Ağustos 2004 14:39 tarihinde demiş ki: onimusha konusunda rahat ol süper bi oyun hehe ister istemez +1 veriyorum bide bunun yanında pop var tabiki :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 aldık bakalım onımusha yı nasılmıs[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 aldım bıraza oynadım guzelmıs sevdım de ya hıc dvd nın arkası mor olabıletesı warmı vıdeo lar fılan warda kasındım a$cık[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Wispy, 12 Ağustos 2004 12:30 tarihinde demiş ki: defender of the crown vardı galiba ama nasıl oyun denemedim sıkıcı bir oyundur,almaya değmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: jacabo, 13 Ağustos 2004 17:57 tarihinde demiş ki: aldım bıraza oynadım guzelmıs sevdım de ya hıc dvd nın arkası mor olabıletesı warmı vıdeo lar fılan warda kasındım a$cık çekim dvdnin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben dvd kopya aliorum walla hep bi sorun yasamadim su ana kadar ama ps2im hala bozuk tamir ettirip sh 4 oynamam lazim biran once cılrıdırmak istemiyorum ama buyuk olasilik yeni ps2 alicam dvd gozunde sorun war cunki arti 30004 serisine artik goz yapmiorlar :////[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar