Desu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Merhaba arkadaşlar, Gördüm ki forumda pekçok yeni başlayan oyuncu var, eğer zerge ilgi duyan arkadaşlar varsa, kendi oyunlarımdan bazılarını stream yapmayı düşündüm. O kadar iddialı bir oyuncu sayılmam ama ben de kendimce oyunumu gekiştirmek isteyen ve yabancı gündemi de takip eden bir oyuncuyum. Şu an için diamond ligde olmakla beraber en üst sıralarda değilim, o yüzden gosu oyunlar beklemeyin. Türkiye'nin bağlantı sıkıntısı çekmesi nedeniyle ancak geceleri mümkün oluyor, ona rağmen hala takılmalar mevcut. Ayrıca görüntü kalitesini arttırabilmek ve başka bir şeyle ilgileniyor olmanız ihtimali nedeniyle şu an için sessiz olacak stream belki ayarlayabilirsem sesi de açacağım. Stream adresim : http://www.ustream.tv/channel/berzerger Stream varken buraya "Stream açık" şeklinde yazacağım. Saygılar... BÜYÜK NOT: ARADA REFRESH ETMENİZ GEREKEBİLİR STREAMİ, TÜRKİYENİN KÖTÜ BAĞLANTISINDAN KAYNAKLANIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 streamleri kaçıranlar için replay de atarsan müthiş olur. dipnot: adam gosu değilim diyor, geçen inspect attım bütün achievementlar (istisnasız) full adamın haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 şu an var stream izlemek isteyen varsa, normal 1v1 atıyorum biraz alkollü olduğumdan ladder atmayacağım. buyrun isteyen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bro ben izliyorum suan hadi maca gir bırak konusmayı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 kolay gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 senin videoyu izleyince diamond ligi normal cok iyi olmadıgını dusunmeye basladım :P tuncanın videolar muhteşem onları bi izle ;) edit: tam rushlık adamsın abi sana direk rush atılsa yenilirsin :/ :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 alkollüyüm demiş adam ki gayet ii oynuo yani senle bi oyun atsın bakalım nolucak xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ya bırak xD bak ben video koydum tunca izle fena oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abi senin videoyuda izledim sen prosun diamond ligin baba adamlarından oldugun belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 yanlız adam ne olursa olsun canlı yayın yapmış bu buyuk cesaret abi yenilirsin falan rezillik :P hele bide justin tv de 400 kişi falan izliyosa bide zerg rush yediysen xD gecen adamın teki yemişti o yuzden dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ÖM yasak Tunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tebrikler mid-game den sonrası cok iyiydi onceleri fena degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 whoisme said: senin videoyu izleyince diamond ligi ezik dusunmeye basladım :P tuncanın videolar muhteşem onları bi izle ;) edit: tam rushlık adamsın abi sana direk rush atılsa yenilirsin :/ :P düşük level diamond olduğumu ve iddialı olmadığımı öğrenmeye çalıştığımı söylemiştim zaten. tuncanın iyi oldugunu biliyorum tabii ki, beni türkiyenin en iyi zerglerinden biriyle mi karşılaştırıyosun. zaten bu stream senin gibi iyi oynayanları amaçlamıyor , genelde silver ve bronze oyuncular , oyuna yeni başlayanlar için. ama yapıcı yorumların için (!) yine de saol izleyenler için: stream şu anda kapalıdır, açılınca burdan yazacağım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abi bronze um suan :P neysede son oyunları kazandım basta cok yenilmiştim xD yok baslangıc icin dedim ama mid-gameden sonrası cok iyiydi gercekten tebrik ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 birde yarın bi 1v1 atalım denemek istiyorum kendimi :) bitek tunca ile atmam! xD yenicegin %85 ama olsun kendimi geliştirmiş olurum boylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Streami açıyorum tekrar, novandaz arkadaş sürekli oynamak istiyodu hep erteledik oynayalım artık. an itibariyle stream kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 desu abi yani gerçekten çok kötü oynuyosun.bir whoisme kıvamına gelmen için daha çok çalışman gerekiyor bence.6pool=skillz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 whoisme kada iyi oynayan biri görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 uğraşıyorum işte çalışıp didiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ..lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Trump yeri değil belki ama konu açmaya da gerek yok, terran steam direk ve çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Desu said: tuncanın iyi oldugunu biliyorum tabii ki, beni türkiyenin en iyi zerglerinden biriyle mi karşılaştırıyosun. . NEE? tuncanın zergle eline aldıgı maclar burdan koreye yol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Fistan said: Desu said: tuncanın iyi oldugunu biliyorum tabii ki, beni türkiyenin en iyi zerglerinden biriyle mi karşılaştırıyosun. . NEE? tuncanın zergle eline aldıgı maclar burdan koreye yol olur O zaman benim marsa yolum açık ^^. Her neyse bugün bi kaç işim var ondan sonra stream yapma ihtimalim yüksek, İlgilenenlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 stream an itibariyle AÇIKTIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Fistan said: Desu said: tuncanın iyi oldugunu biliyorum tabii ki, beni türkiyenin en iyi zerglerinden biriyle mi karşılaştırıyosun. . NEE? tuncanın zergle eline aldıgı maclar burdan koreye yol olur sc1 di o gel kapısalım xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar