SoldieR_TR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Samsung 940BW LCD Monitör İntel E8200 2,66 GİGABYT P31 - ES3G 2 GB Kingston 667 Mhz Zotac GTX 260 896 MB 448 Bit TAGAN TG480-U15 EASYCON 480 Watt Samsung Dwd-rw Klavye + Microsoft İntelli 1.1 USB CNet Wirelles + 4 Port Modem Creative A-300 2+1 Ses Sistemi Phılıps Kulaklık Razer Goliathus Alpha Mouse Pad Everest Kasa ( Biraz tırt bir kasa ) Not : Üniversite gidicek olduğumdan dolayı masraflarım coğaldığı için satmak zorunda kalıyorum bilgisayarımı.Harddisk satmayı düşünmüyorum bütün bilgilerim ve yedeklerim içinde. Yakın yerlerden yada arabası olupta masayıda almak isteyen olursa bilgisayar ile beraber bedavadan verebilirim.Telefonla ulaşmak isteyenler telefon numaram profilimde mevcuttur.İstediğim Fiyat : 850 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 makina iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Güven konusunda sorun duyan arkadaşlar aynı nick ile beni donanimhaber forumunda araştıra bilirler ordada bir çok insanla alışveriş yapmış bulunmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 SoldieR_TR said: Samsung 940BW LCD Monitör İntel E8200 2,66 GİGABYT P31 - ES3G 4 GB Kingston 667 Mhz Zotac GTX 260 896 MB 448 Bit TAGAN TG480-U15 EASYCON 480 Watt Samsung Dwd-rw Klavye + Microsoft İntelli 1.1 USB CNet Wirelles + 4 Port Modem Creative A-300 2+1 Ses Sistemi Phılıps Kulaklık Razer Goliathus Alpha Mouse Pad Everest Kasa ( Biraz tırt bir kasa ) Not : Üniversite gidicek olduğumdan dolayı masraflarım coğaldığı için satmak zorunda kalıyorum bilgisayarımı.Harddisk satmayı düşünmüyorum bütün bilgilerim ve yedeklerim içinde. Yakın yerlerden yada arabası olupta masayıda almak isteyen olursa bilgisayar ile beraber bedavadan verebilirim.Telefonla ulaşmak isteyenler telefon numaram profilimde mevcuttur.İstediğim Fiyat : 850 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar