Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 siz charlies angels da demi moore un yaptigi hwoarang kombosunu gordunuzmu?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 tekken 5 çıkıyor www.tekken-official.jp birde tekken 4 de ddemoları gösteren cd lazım bana nerden alcam? kaçtane cd aldım hepsi faso fiso gizli adamları açıyor ama demo yok şöyle adamakıllı bir cd olsun gizli adamlar fln açılmasın demolar olsun[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Simofle, 06 Haziran 2003 10:27 tarihinde demiş ki: said: Zed, 04 June 2003 20:21 tarihinde demiş ki: said: StRencher, 04 June 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Peki bir şey sorayım sizce Tekken5 çıkartılacak olsa bu geldikleri son noktadan sonra daha ne ekleyebilirler oyun içi?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel pc için çıkarabilirler mesela? emülatörlerle tepişmek zorunda kalmam böylece.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Sony kendı sonunu hazırlamaz bunu yaparak.Sony fırması sadece ps2 ıcın cıkartacaktır bu oyunu.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- sony ile ne alakası var yahu? namco yapıyo oyunu.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bu arada tekken tag daha iyidir çünki en ufak bir açıklıkta rakip perfect e kadar gidebiliyor ama 4 de combo ortasında duvara çarpıyor, tavana çarpıyor yüksekte merdivende fln kalıyorsun en dandik hareketleri yiyebiliyorsun!!! oyun stratejisi tamamen değişmiş. sanıyorum 5 te tekrar geri dönerler duvar fln hikaye olur[signature][hline]orochi[Bu mesaj xueshen tarafından 24 Temmuz 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Zed, 04 Haziran 2003 18:21 tarihinde demiş ki: pc için çıkarabilirler mesela? emülatörlerle tepişmek zorunda kalmam böylece.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] ne gerek var ? alıcaksın bi ps2 rahatlatıcaksın bünyeyi ;)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bu arada tekken tagı görmemiştim. Ahah kazuya ya bak. kayserili iş adamı gibin. ahaha[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 o resim tekken 5 tendir :)[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Hmss. Dooru steve 4 te geliyodu dimi bak dikkat etmemişim.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 walla sırf tekken ıcın aterı salonlarına gıderdım heh tabı bıde gıtmısken paraların hepsını vermeden cıkamıyosunuz hastalık gıbımdı :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bence tekken 4 grafik açısından tekken tag'dan çoook üstün ve karakterlerde hiç fena diil, boksörümle daitmadım ark kalmadı:) en çok sevdiim ve en ii oynadıım karakterde Lei, adama karizma beaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 eddy gordo ile ne adam dağıtmamıştım tekken 3'te. sonra tekken tag da eddy'nin bacısı vardı, eddy'nin hatun kopyası. yoshimitsunun kılıç hareketine hastaydım tekken 3'te böyle çekerdi geri doğru bi titretirdi psx joystick inin sonra sokardı karşıdakinin göbeğe.. aah ah ne günlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CycLopS_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 kardeşim tag pc ye war arayan warsa msj atsın veya ps2 emu da var[signature][hline]Love has nothing to do with what you are expecting to get its what you are expected to give which is everything with Love... [Bu mesaj CycLopS_ tarafından 01 Ağustos 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ps2 nın emusu yokkı daha en basarılı emulator Final Fantasy 10 un demosuna gırmeyı basarmıs kutladılar gecen gun :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 tekken 4 te marduk varya onun adam havadayken kapma hareketi varmı???????????[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar