tunca Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 said: There are a total of 600,000,000 won (app. 500,000 USD) in prizes planned for the year 2010, which is the most amount of money in the history of e-sports http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=141496 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Oha... desene tlo zengin oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ah be 12yıl kadar geç kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bence Dimaga zengin oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kaydoldum bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben de kaydolcam bir ihtimal bütün rakiplerim disconnect olur bir şekilde kazanırım, belli mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Offline Preliminaries - Preliminaries to decide the 64 people that will play on the StarCraft II Open Tournaments in GSL 2010. - It will be played at a place designated by GomTV in Seoul. numnumnum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 aldım bileti, vizede yok oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=147827 HYPE HYPE HYPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 cok sahne olucak bu cok. bende dun ogrendım artosisle tasteless sunucakmıs cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 saat kaç gibi başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Sage said: Offline Preliminaries - Preliminaries to decide the 64 people that will play on the StarCraft II Open Tournaments in GSL 2010. - It will be played at a place designated by GomTV in Seoul. numnumnum ha bunlar yayınlanmıcak di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 abi grrr varmıs quailifierda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pROpRObe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 eurosport bunu yayınlıcaktı di mi yaw, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 grr elenmiş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Disqualification You are disqualified if: - A friend notification appears during the game. - You received a message from a person during the game. - You chat (besides surrenderring). Eligibility - GomTV can deny your participation if you are found unfit to be a gamer. bunlar ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 cok mantıklı aslında. birincisi, izleyen vardır fikir veren abi işci bas diyen vs vs, tabiki adam busy mode'da olucak oynarken turnuvada. ikincisinde ise offline turnuva olduğu icin hem sağlık sorunları icin, hemde taşkınlık cıkaranlar ıcın koyuyurlar. aynı madde sport karşılaştırmalarındada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ro64 acıklandı, iyi ismler var roke dısndad 4 kişi girebilmiş anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 http://www.gosugamers.net/starcraft2/news/12908-2000-to-64-in-two-days http://www.gosugamers.net/starcraft2/news/12917-the-final-32-decided Jinro Nazgul elenmesi kötü oldu ya :/. Idranin grubunda da ensnare var bakalım aheau çok ilginç olcak :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 tlo dışında liquidden kimse girememiş.neler görücez lan turnuvada anne korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 jinroyu elemeseydim keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 diamond olmasaydın elemezdin de diamondsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 yarım saat sonra openin match yapılcak http://www.gomtv.net/2010gslopens1/live/ IdrA vs JiTaeHunZenith MakaPrime vs Focus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Para verip izleyecek olan var mı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 paralı olmayacak sanırım açılış maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar