Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Selamlar, Bu denyolar bu sene de kimlik seri nosu hedesi çıkarmışlar başımıza. Şimdi ben en son Brükselde yeniledim kimliği ama devletin database'inde yenilemeden önceki kimliğin seri nosu görünüyor bu yüzden yanlış girdin diyor. Neyse şimdi brükseldeyim Allah'tan gittim yenilettim kimliği tekrar konsolosluktan e-devlette yeni kimlik görünür duruma geldi ancak tekrar başvurmaya kalktım halen aynı hatayı aıyorum. Yarın felan kyk yı arayacam dilekçeyle vs olmuyomu bu işler diye. Onun dışında bi çözüm önerisi olan, ne yol izlemem gerektiğini bilen var mı? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yarın falan kyk'yı ara, anca öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 @2 çok gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 1 senedir alıyorum krediyi şimdi başvuru falan yenilemem gerekiyor mu yoksa her sene otomatik devam ediyor mu kredi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben 8.4k paraya imza attım niye tekrar tekrar güncelliyorum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Şimdi babam tanıdığı ile görüşmüş. Böyle bişeye gerek yokmuş, 2016ya kadar ödeme gözüküyor demiş adam. Alla alla, ben sistemi yanlış mı anladım? O başvurur ara sınıfta olup hiç başvumamışlar için mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 @3 çok da rerörö... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 eğer ilk senenizde başvuru yaptıysanız sizin önünüze okulunuzun süresi kadar (hazırlık dahil) bi ödeme çıkartıyor ve ona imza atıyorsunuz. İlk sene almayıp daha sonra almak isteyenler için sanırım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar