RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Llama said: hadi bakalım arkadaşlar genel kültür sorusu 10 puanlık evde takılmışınız hetürlü takım taklavat kullanılmış kafa güzel dışarı çıkıyorsunuz sonra bakıyorsunuz artık kafa kaldırmıyor dışarda ortamları ve eve gidmeye karar verip kızlara hadi bakalım başbaş diyip evin yolunu tutuyorsunuz saat 1 yada 2 o saatlerde bırakırmısınız 2 kızı kafasıda güzel hafif yollu... yoksa acı çekerek bütün onların keyfini bekleyip eve dönmelerini beklersiniz llama damla mı yoksa birisi lan bırakılır mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 damlanın bi senedir sevgilisi var memeleri açmıyor artık ayar oluyorum yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hay anasını onu tek çekilir yapan şey memeleriydi onlarda açılmıyosa görüşmek gereksiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 kizlar hala ordaysa gidiyim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Bırakmışsın abi bırakılır mı diye niye soruyorsun.Yüzeysel adamım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Bıraktın diyemi küsmüşler çakmadın diyemi ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar