di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Buyrun burdan yakin. Internet kullanimi yuzunden her ay minimum 20-30 sayfa detay gonderip onlarca lira fatura detayi ucreti gecirmelerinden yaka silkip e-faturaya gectik lakin care olmadi. E-faturaya erisemememiz bir yana, ustune bir de 17 kusur TL detay ucreti almislar. Kagida basmadiklari, postaya vermedikleri, PDF olarak bile gosteremedikleri fatura ve detayi icin bu ay 17 TL fazladan para odeyecegim Vodafone'a. Arayip dert anlatmak pek tabi fayda etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 nasıl yani fatura dökümün uzun diye onun parasını senden mi alıyorlar ? Fatura uzadıkça daha fazla kb indirmek zorundasın kotadan falan mı yiyor ? Epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abi allahaşkına bi küvet okunmuş suya nazar boncukları atıp içine gir o sırada üstüne kurşun döksünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ben de aradım sordum. Ayrıntılı sayfa başına 29 kuruş dediler. İptal ettirdim direkt. Bu arada 17/0.29 baya sayfa yapıyor. Sen nasıl konuşuyorsun arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar