BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 aslında ben netbook pili arıyorum da hani arama yağarken kolaylık olsunb diye başlığı böyle girdim bende 8.9" aspire one var buna 6 hatta mümkünse 9 hücreli pil istiyorum a rupa yakasında per pa da dünya varmış pilci ama mümkünse kadıköy de yada anadolu yakasında başka ve güvenilir yer arıyorum keza acer la konuştum oradaki teknik destek de beni dünya ya yönlendirdi evet bilgiler ve paylaşımlr lütfen tenks kenks I KİSS YOU!!
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 araban var bildiğim kadarıyla, perpa'ya gitmek baya kolay aslında =)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ya uzak yaa :( hani gidecek olsam metrobüsle giderim de :P
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Eğer ikinci el falan düşünürsen bildiğim biryer var. Adamdan çok eski bir acer notebook için pil aldım. 30 liramıydı neydi. Normalde 1 saat dayanan pili var. Şu ana kadar 1,5 saatten aşağıya inmedi yeni pilin ömrü. (Yeni dediğim ikinci el). Adamda çeşit inanılmaz. Tamir işi falan da yapıyor. Dükkan nerede dersen, Kadıköy akbank'ı bilirsin herhalde. Onun yanında ara sokak var 2 tane biri düz diğeri hafif meyilli olan. Düz olandan girdikten sonra monster pc var. Hemen karşı çaprazında kalıyor. Ufak bir dükkan. Ben aldım bir sorun görmedim. Tavsiye ederim.
Öne çıkan mesajlar