Rou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 İtü de hangi bölümler ya da fakülteler arası geçiş yapılabiliyo? ben molekuler biyoloji ve genetik bolumunu istiyorum fakat bu sene puanım yetmedi geçiş yapmayı denicem fakat simdi hangi bölümleri tercih etcemi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bölüm kısıtlaması falan yok benim bildiğim suny bölümleri hariç. her sene fakülteler belli bir kontenjan açıyor isteyen herkes başvuruyor. ilk sene sonunda başvuran en yüksek ortalamalı öğrencileri alıyorlar işte sırayla. senin istediğin bölümü bilmiyorum ama itüde yatay geçişle bölüm değiştirmek, yeniden ÖSS ye girip isteidin bölümü kazanmaktan daha zor. tavsiye etmem. fizik kimya müh. maden, metoroloji gibi bölümlere giren öğrencilerin %99 u yatay geçiş hayaliyle giriyor. bu bölümlerin toplam öğrencilerinin sadece %1 i bu işi başarabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar