Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

galatasaray vs odtü

lamamama

Öne çıkan mesajlar

o zaman üniversitelerin o bölümlerinin yurtdışına gönderme sayıları da önemli çünkü türkiyeden yurtdışında iyi bir üniversiteye girmek her zaman kolay olmuyor iyi bir öğrenci bile olsan. gir okulun sitelerine bir bak bakalım bunun hakkında bilgi var mı. eğer amacın yurtdışına gitmekse üniversite tercihinde buna dikkat etmen lazım. mesela GS iktisatın fransaya rahat adam yollayıp yollayamadığını araştırabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray o zaman

aslında iktisatdediğin eğitimi her yerde hemen hemen aynıdır.. nedir ekonominin genel tarihi sponra türkiye deneyimi uluslararası sistemde günümüzsdek dinamikler ve etkileşimleri, kamu iktisadı, devletin rolünün tartışılması ve gelecek tahmin teknikleri dir

hani aöf okusan bile akademik kariyer yapma şansın var ama nerede nasıl olur bilemem.. gs yada odtü iksijnde de okusan gayet biline okullar olduklarından yurtdılında akadmei kakriyer şansın var zaten birinin dersleri fransızca öteki zanırsam ingilizce

galatasaray boğaza nazır ama ufak kampüs odtyü ise karasal iklimin ortasında ama koccaman çılgın bir kampüs

nasıl bir öğrencilik hayatı istediğine göre de deişir

gs da okursan sourbon a gidersin odtü de okursan LSE ya da dengi bir ingiliz ekolüne gidersin

hani biraz keyfine kalmış ama ben olsam gs drdim hani boğaza karşı kahve içmek vs
Sosyal ağlarda paylaş

akademisyen sayılarına baktım, gidilme oranı benzer.

odtüde de gs'de de %10 civarı.

tabi biri ingiltere-amerika gibi ülkelere yollarken diğeri fransa-belçika kanada tadında ülkelere yolluyor.

aslında oran olarak en çok akademisyen yollayan bilkent sanıyorum ama emin değilim.

bir de gs'de frankofonları tercih ederler diye tırsıyorum fransaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...