lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ya tercihlerimin hepsi belli de bu 2si arasında bir türlü karar veremiyorum, karşılaştırabilecek biri var mı? bölüm iktisat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 iktisat sececeksen farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 onu işletme için demeye gelmiştim ben de. bir de ilerde ne yapmayı düşünüyorsun yurtdışında mba, yüksek lisans falan mı yoksa lisansı bitirir bitirmez bir yerde çalışmak gibi bir hedefin mi var? bu tarz bilgileri verirsen insanlar daha rahat yardımcı olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 iktisat okicaksan odtüde ne işin var, tab, nerde oturduğuna bağlı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 akademisyen olmak istiyorum aslen, düzgün bir avrupa ülkesinde. istanbulda oturuyorum bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 o zaman üniversitelerin o bölümlerinin yurtdışına gönderme sayıları da önemli çünkü türkiyeden yurtdışında iyi bir üniversiteye girmek her zaman kolay olmuyor iyi bir öğrenci bile olsan. gir okulun sitelerine bir bak bakalım bunun hakkında bilgi var mı. eğer amacın yurtdışına gitmekse üniversite tercihinde buna dikkat etmen lazım. mesela GS iktisatın fransaya rahat adam yollayıp yollayamadığını araştırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 galatasaray o zaman aslında iktisatdediğin eğitimi her yerde hemen hemen aynıdır.. nedir ekonominin genel tarihi sponra türkiye deneyimi uluslararası sistemde günümüzsdek dinamikler ve etkileşimleri, kamu iktisadı, devletin rolünün tartışılması ve gelecek tahmin teknikleri dir hani aöf okusan bile akademik kariyer yapma şansın var ama nerede nasıl olur bilemem.. gs yada odtü iksijnde de okusan gayet biline okullar olduklarından yurtdılında akadmei kakriyer şansın var zaten birinin dersleri fransızca öteki zanırsam ingilizce galatasaray boğaza nazır ama ufak kampüs odtyü ise karasal iklimin ortasında ama koccaman çılgın bir kampüs nasıl bir öğrencilik hayatı istediğine göre de deişir gs da okursan sourbon a gidersin odtü de okursan LSE ya da dengi bir ingiliz ekolüne gidersin hani biraz keyfine kalmış ama ben olsam gs drdim hani boğaza karşı kahve içmek vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 akademisyen sayılarına baktım, gidilme oranı benzer. odtüde de gs'de de %10 civarı. tabi biri ingiltere-amerika gibi ülkelere yollarken diğeri fransa-belçika kanada tadında ülkelere yolluyor. aslında oran olarak en çok akademisyen yollayan bilkent sanıyorum ama emin değilim. bir de gs'de frankofonları tercih ederler diye tırsıyorum fransaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ankara/istanbul farketmez diyorsan odtü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar