Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 e-kolayın rehberinde gördüm yerini filan hiç bilmiyorum da neden hiç reklam neyin yapılmıyo yaw bunlar için, haberiniz ola diye yazdım bu arada :P :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 evet ben de sacma sapan bi yerde gordum gekldiklerini..reklam yok hic..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 19:50 tarihinde olusan tren kazasindan sonra demiş ki: demekki trene binersek hep en arkaya oturcaz benden not:bir ustteki quote dalga icin degildir tam tersine onemli bir uyaridir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 nereye geliyolar? şansa bak tam da winampım shufflela gipsy kings buldu, bu bi işaret olmalı :-o o konsere gitmeliyim, bunların hotel california coverı süper olmuş bence orijinalinden çok seviyorum.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bıletıx Solar Beachteymis[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 gidilebilitesi yüksek.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar