Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Az önce laptopı açtım fakat ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmedi ama normal çalışmasına devam ediyor. Anlayamadım çünkü normalde ekranın sol tarafında kalıcı bir çizgi oluşmuştu görüntü olmamasına rağmen o orada duruyor hala. bir ara görüntü gelir gibi oldu ama başarısız oldu yine. Ev arkadaşım kendi laptop'ına ara sıra aynısının olduğunu idda ediyor -ki şu an yazdığım laptop ve marka HP- ama bende geri geleceğine dair hiç umut yok... Laptop'a üzüldüğümden de değil hani, 2 adet java projem var ve onları bugün bitirip hocaya yollamayı planlıyordum... Başına böyle bir şey gelen veya çözüm önerisi sunacak kimse var mı? not: eski masaüstümün monitörü tee adanada olduğu için başka ekrana geçmek gibi bi şansımız yok şu an.
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 türk taktiğini kullanıp düzelttim. "çalış ak" diye bağırıp klavye üzerine vurunca düzeldi ehueh sorun ekran kartında diye tahmin ediyorum. ki halihazırda 2 kere bozulmuştu. bu üçüncüsü. abv hp...
Öne çıkan mesajlar