di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Selamlar, Marka Samsung, model B2430 (B2430H olarak geciyor). Iki tane almistim, birinded olu pixel ciktigi icin dun goturdum sifiriyla degistirdim. Evde kutusunda acilmamis halde duruyor. Ben 500 kusur lira odedim, 450'ye birakiyorum. Net'te daha dusuk fiyata satan yerler var ama olur da ugrasmak istemezseniz bu fiyattan verebilirim. Monitorler wide-screen olunca yatayda cok uzun oldular. Pek rahat edemedim. Bir de oyunlarin cogunu ne ikinci monitore genisletebiliyorum, ne de oyun tam ekranken mouse'u diger monitore goturebiliyorum. Bu sebeplerden oturu uyuz oldum satmak istiyorum efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 oyunda 2. monitöre mouse'u götürdüğünde zaten ctrl tab veya alt tab dan farklı bir davranış göstermiyor windows. çift monitör daha çok teke sığamayanlar için :D yada tasarım kurgu yapanlar için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Benim de farkim yok iste, sigmiyorum kod falan yazarken. Yine de alicisi varsa saticam. Zamaninda cift monitor mu varmis. Sirf musriflik. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 kullandığım ve memnun olduğum bir monitör gayet de uygun fiyatı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Digerini de degistirdim, iki tane sifir monitor var elimde, kutusu acilmamis. Sec begen al =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 e indirim ama biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 400e gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Indirmem abi. 1 ay once 500 kusur lira para verdim tanesine. Cok fena cok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar