Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 fede said: 2 tane çok sağlam araba yarışı. biri hikayeli olmayacak, geyik de olmayacak, baya gerçekçi çılgın atayım istiyorum. diğeri güzel olsun yeter. 1 tane çok sağlam fps ama COD:MW2 gibi cart diye bitmesin. bi de gerçekçiliğe yakın olsun. örnek olarak Hitman gibi. 1 tane RPG olsun. hikayesi sağlam olsun. oynanabilirlik de sacred gibi olabilir. Araba yarışı en son Most Wanted oynadım bilmiyorum Shift falan nasıl. FPS için Action Adventure Stealth olan Batman Arkham Asylum oyna son yıllarda oynadığım açık ara en iyi 3 oyundan biri. RPG olarakta Dragon Age oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 yalniz feci bi kitlik var oyun konusunda. bu hafta sadece alter ego cikti ki rezil bisi haftaya da sadece victoria 2 cikacak sonraki hafta kane&lynch2 geliyor ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 senko said: haftaya da sadece victoria 2 cikacak senko said: sadece DAHA NE OLSUN???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 seveni cok ta bana hitap eden bir oyun deil. civler victoria'lar fln oyle menuler icinde kaybolmasi sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 EagleEye said: banada kotor yada bloodlines tarzı böle 3d rpg oyun tavsiye etsenize yeni topic açmiim. kotor yada bloodlines dedim çünkü orta dünya rpg si istemiyorum morrowind gibi. STOP RIGHT THERE CRIMINAL SCUM! gelmis gecmis en iyi RPG ve gelmsi gecmis en iyi ana karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 abi adam orta dunya istemiyorum demis !?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 orta dunya diil zaten tamriel orasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ayni sey iste, anladin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar