barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bana gelsin, yaz okulunda dersten kalıcam fefese. http://www.youtube.com/watch?v=Qg7jA-H-jMo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sana müslüm babadan allah belanı versin yollardım ama müslüm babanın öle bir şarkısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi ama cidden zor ders ya. ve benim über şansımdan dolayı ptesi 10:30 da termodinamik 2, 13:00 de mak-el var. 2 şer saat sürüyo sınavlar. beynim pörsüdü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Seceba said: sana müslüm babadan allah belanı versin yollardım ama müslüm babanın öle bir şarkısı yok. ismail yk dan gönder, O'nun vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar