Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 wired da yazıyordu bu eleman bu videosu sayesinde kazandığı paralarla ev almıştı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 paspatur said: Evan 's coverda sandalyeden düştüm. O nasıl bir Elton John taklididir abi :) haha yeni gördüm ben hep kapatıyomuşum sonu, direk sorry seems to be canlandı kulaklarımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 çok komikmiş cidden ya.böle konuşanlar varmış demek ,ben filmlerde oluyo sadece sanıyordum ehüehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sostizm said: Ya kız çirkin ama aşık oluyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 gitar çalan elemanın şu şarkıda bile triplere girmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 he ya o direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kız çirkin falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 normal iste ne cirkin ne guzel standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 çokta çirkin değil,idare eder standartlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yanlız bandonun ikinci videosu efsane iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar