Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerg Başlığı

Ciprian

Öne çıkan mesajlar

Pek zerg oynaya yok galiba, cidden, ladderlarda random oyuncuları bile zerg oyuncularından fazla nerdeyse.

O değil, muhtemelen sadece bana öyle geliyor ama zergle kolay kolay zerglenmiyor gibi, hani marine-marauder rush, zealot rush falan çok daha etkili ve hızlı gibi ling rushla karşılaştırılınca.

Çok rahat harass yapabiliyorsunuz roachdı banelingdi falan ama bir türlü şöyle fast ghost gibi etkili bir build bulamadım, göremedim :o
Sosyal ağlarda paylaş

zerg hakkında ne ogrenmek istersin?
genel olarak istersen

zerg başta pooldan sonra toplam 8 yumurta yani 16 kişilik zergling ile baskın dene olmadı hydralisk topla eger girişini kapattıysa adam arkasından tunel ac
mutalisk yapma sebebi cok basit hydralisk en fazla damage olan ve aynı zamanda upgradeler ile cok fazla ise en guclu olan birtek robot orumceklere karsı gucsuz

olduda adam marinelere abanmış(terran) sadece zergling bas adamda bol miktarda marine varsa hydralisk gucsuz kalıyo cunku marineler 100 tane gelio xD neyse iste sorun varsa baska soylersin he gorunmezleri gormek icin overlordları lair ı bastıktan sonra upgrade et overseer a overseer etraftaki gorunmezleri gormeni saglar
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgiler için teşekkürler. Sorabilirsin demişken,

Ben zerg olunca karşıdaki genelde rush yapmıyor zergling baneling falan swarmın ortasında kalma tehlikesiyle, (sanırsam).. böyle olunca da oyun late-game'e gidiyor, late-game'de de mass-voide karşı, cloaklı bansheelere karşı, kısacası rakip hava ağırlıklı gittiğinde üstesinden gelemiyorum, onun için neler önerebilirsiniz?

Bir de robot örümcek dediğiniz colossus mu stalker mı? :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...