Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Pek zerg oynaya yok galiba, cidden, ladderlarda random oyuncuları bile zerg oyuncularından fazla nerdeyse. O değil, muhtemelen sadece bana öyle geliyor ama zergle kolay kolay zerglenmiyor gibi, hani marine-marauder rush, zealot rush falan çok daha etkili ve hızlı gibi ling rushla karşılaştırılınca. Çok rahat harass yapabiliyorsunuz roachdı banelingdi falan ama bir türlü şöyle fast ghost gibi etkili bir build bulamadım, göremedim :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ben genelde zergling,baneling ve roachla harasslayip, expension almasini onluyorum sonrada broodling cikartip bitiriyorum. ama dedigin gibi zerglinglerle rush yapip oyun bitirmek zor. imkagansiz degil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 zerg rush kekekeke yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ben zerg oynamaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 muta cok güclü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 zerglings>nydusnetwork>keepharrasingenemybase tutarsa tutuyo yoksa gg :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 aşırı çok ince nokta var zerg'de yine. creep i yaymadır, spawn larvae dir, overlord ları düzgün yerlere yollamadır derken ömür gidiyor dış dünyayla baglantıyı kesiyorum, çıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 1-6 pool 2-KEKEKEKEKEKE 3-??? 4-profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 zerg hakkında ne ogrenmek istersin? genel olarak istersen zerg başta pooldan sonra toplam 8 yumurta yani 16 kişilik zergling ile baskın dene olmadı hydralisk topla eger girişini kapattıysa adam arkasından tunel ac mutalisk yapma sebebi cok basit hydralisk en fazla damage olan ve aynı zamanda upgradeler ile cok fazla ise en guclu olan birtek robot orumceklere karsı gucsuz olduda adam marinelere abanmış(terran) sadece zergling bas adamda bol miktarda marine varsa hydralisk gucsuz kalıyo cunku marineler 100 tane gelio xD neyse iste sorun varsa baska soylersin he gorunmezleri gormek icin overlordları lair ı bastıktan sonra upgrade et overseer a overseer etraftaki gorunmezleri gormeni saglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Zerg tahminim 1 yıla oturur, yine en gosu race olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 zerg en saglam class ben arkadaşımla zerg oldum mu 10 macın 7-8 ini alırız rushla artık eskiden ama ilk zamanlarda 6 da 1 atardık simdi cok saglamız zerg iyi oynamak icin (tam olarak) 20 mac falan yapmanız lazım vede kimin neye gore guclu oldugunu bilmeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 tunca görmesin yanlız bu threadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bilgiler için teşekkürler. Sorabilirsin demişken, Ben zerg olunca karşıdaki genelde rush yapmıyor zergling baneling falan swarmın ortasında kalma tehlikesiyle, (sanırsam).. böyle olunca da oyun late-game'e gidiyor, late-game'de de mass-voide karşı, cloaklı bansheelere karşı, kısacası rakip hava ağırlıklı gittiğinde üstesinden gelemiyorum, onun için neler önerebilirsiniz? Bir de robot örümcek dediğiniz colossus mu stalker mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 mid game de hava tehlikesi varsa karşıdan mass queen lategamede zaten hydraliskin olur bol bol.onun dışında spore falan klasik.mid game sorun olan genelde o da 5-6 queenle çözülür en kötüç carrier gitmek gibi bi angutluk yapiyosa corrupter tabi ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 mass quenn, carrier ?? Farklı oyun mu oynuyoruz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi mid gamede gelcek maksimum carrier sayısı BİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 zerg=macro fe alıp güzel bir drone sayısıyla mid game e girerseniz platinuma kadar alamayacağınız rakip yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 fe ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 20 maç atıp tavsiye vermek te iyiymiş. 100 marine'e hydra yerine ling basmayın mesela. baneling basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abvblizzard said: fe ne lan fast expand - fast expansion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sahibi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=137290 burda yapılmışı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ben geldum dısardaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 orumcek derken colossus dan bahsediyodum alan atan o yuzden karsına glince ilk onlara saldır ama saglamlar karsında onları gorunce mutalisk kurmaya basla colossuslar havadakilere bisey yapamıyo hydraliskler(yerine gore zerglingler) yerdekilere hallederken mutaliskler colossusları alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar