SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hala izleyen var mı bilmiyorum ama bu şumaher tadını kaçırdı artık heralde bi yarıyarıya düşüş olmuştur izleyici sayısında.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ehueuh evet..ben ki hep takip ederim bugun oldugunun bile farkinda deildim..olimpiyat ara vermisti zapping yapiodum bi baktim formula:D[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ne yapsın adam yarışmı kaybetsin bile bile? Diğer takımlar mallık edip Ferrariye yetişemiyosa bunun sorumlusu ferrari değildir. Ayrıca izleyici oranlarında son 2 yıldır artış olduğunu biliyoruz.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hakkaten be silver naapsın adamlar yani avans fln mı versinler.. yannız şey kötü olmuştu hani barichello bilerek geçilmişti ya hatta sora ferrari takım stratejisi fln demişti...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yenilsin demiyorum elbette ama bi insanın tatmin, doyum eşiği bu kadar da yüksek olmaz ki birader diyorum.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eheh ben olsam bende öle yaparım açıkçası sonuçta ben bu sporu bıraktıktan sorada uzun zaman kırılmasın isterim kırdıım rekorlar![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Şuminin 82nci galibiyeti olmuş bu 100 olmadan bırakmaz heralde (quote Serra), e napalm artık 2006 da sözleşmesi bitiyomuş o zamanı beklicez[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Yahu sırf para değilki olay Schumi bunu söyledi zaten artık paraiçin yapmıyorum bu işi. 2 yıl önce 700 milyon dolar serveti vardı. Çok zevkli bir iş ben olsam bende bırakmam hayatta paradan öte şeyler vardır.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar