falcon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 on (press) { getURL("LINK", "_blank", GET); } araştırıpta anladıgım kadarıyla bunu yapmam gerek ancak yapamıyorum Macromedia Flash Professional 8 kullanıyorum egerki; scene 1 de denersem **Error** Scene=Scene 1, layer=arkaplan, frame=1:Line 1: Mouse events are permitted only for button instances on (press) getURL( "LINK", "_blank" ); Total ActionScript Errors: 1 Reported Errors: 1 şeklinde bir hata alıyorum buttonun içinde iken keyframe gelip actions u acmaya calısıyorum ancak acılmıyor. Yapmak istedigim: Hazırladıgım dosyanın tamamının bir link görevi görmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim ancak dreamweaverden link verirsin vs şeyler söylemeyin tamamen flash ın içinden halletmem gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Actionscript 2 objeler üzerindeki kod kabul ediyo. Buttona tıklayıp actionsdan yazdığın kodu yazarsan işler. Eğer ki bütün stagein button olmasını istiyosan bi tane alphası 0 olan stage büyüklüğünde bir button yap onun üzerine yaz kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ya ben anlamadım yada senin dediginde hata var bir buton koyuyorum ve symbol içinde iken action kullandırtmıyor bende scene 1 e yeni bir layer a koyuyorum layerin ilk frame ine actions tan veriyorm ozamanda yukarıdaki hatayı alıyorum nasıl direk objeye action verebiliriz ki ? Düzenleme : veya frame e degilde yaptıgım butona sag tıklayıp actıgım actionstada olmuyor denedigim de aşagıdaki hatayı alıyorum **Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 18, frame=1:Line 1: '{' expected on (press) getURL("LINK", "_blank" ); Total ActionScript Errors: 1 Reported Errors: 1 düzenleme 2 ve 3 : Linkleri silmeyi unutmuşum onları sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 tamam yapabildim :) scriptin sonununu }: yapıyordum :} olucakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar