Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

flash ta link verdirtmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
on (press) { getURL("LINK", "_blank", GET); }

araştırıpta anladıgım kadarıyla bunu yapmam gerek ancak yapamıyorum Macromedia Flash Professional 8 kullanıyorum
egerki;
scene 1 de denersem

**Error** Scene=Scene 1, layer=arkaplan, frame=1:Line 1: Mouse events are permitted only for button instances
on (press) getURL( "LINK", "_blank" );

Total ActionScript Errors: 1 Reported Errors: 1

şeklinde bir hata alıyorum buttonun içinde iken keyframe gelip actions u acmaya calısıyorum ancak acılmıyor.

Yapmak istedigim: Hazırladıgım dosyanın tamamının bir link görevi görmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim ancak dreamweaverden link verirsin vs şeyler söylemeyin tamamen flash ın içinden halletmem gerekiyor
Mesaj tarihi:
Actionscript 2 objeler üzerindeki kod kabul ediyo. Buttona tıklayıp actionsdan yazdığın kodu yazarsan işler. Eğer ki bütün stagein button olmasını istiyosan bi tane alphası 0 olan stage büyüklüğünde bir button yap onun üzerine yaz kodu
Mesaj tarihi:
ya ben anlamadım yada senin dediginde hata var
bir buton koyuyorum ve symbol içinde iken action kullandırtmıyor bende scene 1 e yeni bir layer a koyuyorum layerin ilk frame ine actions tan veriyorm ozamanda yukarıdaki hatayı alıyorum
nasıl direk objeye action verebiliriz ki ?

Düzenleme : veya frame e degilde yaptıgım butona sag tıklayıp actıgım actionstada olmuyor denedigim de aşagıdaki hatayı alıyorum

**Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 18, frame=1:Line 1: '{' expected
on (press) getURL("LINK", "_blank" );

Total ActionScript Errors: 1 Reported Errors: 1

düzenleme 2 ve 3 : Linkleri silmeyi unutmuşum onları sildim.
  • Yeni Oluştur...