nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Merak ettim burada var mı konvoy yapanlar falan? Düğün konvoyu olur, asker konvoyu olur falan.. Evleneceksiniz kendi aranızda evlenine, askere gidiyorsun diye haber vermene de gerek yok herkese. Daat daat daat, vuvuzela çalanlardan pek farkı yok şu konvoyların yani.. İlla vardır, lütfen bunun mantığı nedir, insanları korna sesleriyle rahatsız edince evliliğiniz kutsanıyor mu? Askere giden çocuğun ölme şansı falan mı azalıyor? daat daat daat delircem daaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 vuvuzela ile aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 dinen bi sakıncası var mı araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ben askere giderken baya güzel konvoy olmuştu bornovayı ayağa kaldırdım resmen 20 25 araba ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Öf llama, sevmediğim bi adam çıkması lazımdı konvoycunun, sen çekil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ben konvoycuyum.. http://www.youtube.com/watch?v=66bULO5CM5Y ama çok iyi bak.. kimi arkadaş arayınca bu çalıyordu tel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 aksine ben konvoyları çok severim yolda ne zaman bir konvoy görsem 4lüleri yakar peşine takılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar