Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Baktım bu konuda bazı arkadaşların serzenişleri var, açayım dedim. Bu başlıkta dinsizlerle dalga geçelim. tipe bak, pis dinsiz. Adam olsan saçların beyazlamazdı. Pis herif. Önce yazdığın kitaplarda ki anlatım bozukluklarını düzelt. Tanrı neredeyse kesin olarak neden yoktur diye bölüm olur mu lan? Ösym süzgecinden geçseydin bunun anlatım bozukluğu olduğu bilirdin. Dandik zooloji profu olmuşsun, bir makine ya da elektrik mühendisi olsan ciddiye alırdık ama zooloji ne lan? Zoofili misin Richard? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 tamam peki çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 tutmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 istek bu değildi birader çarpıtma olayı hem o kadar düşmedik daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar